7. april 2016, 08:48 Af: Kenneth Tingberg

Lars Hjortshøj i stort Comedy Show for Børnehjælpsdagen

Den kendte komiker Lars Hjortshøj stiller op med raffinerede jokes og eftertænksomme punchlines i den gode sags tjeneste.

Lars Hjortshøj i stort Comedy Show for Børnehjælpsdagen

Den kendte komiker Lars Hjortshøj stiller op med raffinerede jokes og eftertænksomme punchlines i den gode sags tjeneste.
Børnehjælpsdagens ambassadør Lars Hjortshøj
Børnehjælpsdagens ambassadør Lars Hjortshøj. Foto fra hjortshoj.dk.

– “Et landgangsbrød er en cirka 40 centimeter lang køkkenmødding; en dødsrute gennem kostpyramiden”

– “Selvom man er tyk, kan man godt have tynd mave”

Det er punchlines og selvironiske jokes som disse, Lars Hjortshøj blandt andet er kendt for. Onsdag 27. april 2016 leverer han helt sikkert flere af slagsen, når Børnehælpsdagen i samarbejde med Amager Bio åbner dørene for et stort velgørende Comedy Show, hvor Lars Hjortshøj optræder ganske gratis.

Se Lars Hjortshøj annoncere sit show (YouTube)

Anbragte børn fortjener min stemme

Lars Hjortshøj blev udnævnt som ambassadør for Børnehjælpsdagen tilbage i 2014 og har siden været aktiv for hjælpeorganisationen i mange sammenhænge – som gaveuddeler til Børnehjælpsdagens traditionsrige julefester, som bidragsyder til Drømmebanken og nu som giver af et velgørenhedsshow.

“I mine øjne tilhører de anbragte børn de svageste i velfærdssamfundet. De er usynlige og forsvinder. Derfor fortjener de en stemme, der kan skabe opmærksomhed og tale deres sag”, udtalte Lars Hjortshøj ved udnævnelsen til ambassadør.

To gæsteoptrædere med til showet

Det er Lars Hjortshøj, der suverænt står i spidsen for det store Comedy Show, men i løbet af aftenen vil han præsentere to gæsteoptrædere på scenen – den ene er endnu hemmelig, mens den anden netop er annonceret. Der er tale om komikeren Karsten Green, som er en anden meget aktiv ambassadør for Børnehjælpsdagen.

Fakta om det store Comedy Show

Tid og sted: Onsdag 27. april 2016 kl. 20.00 i Amager Bio, Øresundsvej 6.
Pris: 220 kr. i forsalg / 250 kr. i døren. Der er plads til 600 tilskuere.

Lars Hjortshøj til en af Børnehjælspdagens Julefester
Lars Hjortshøj og Karsten Green er komiker-kolleger og var sammen med andre kendte ansigter med til at gøre julen lidt festligere for anbragte børn og unge i 2015. Her ses de sammen ved den store julefest i Danmarks Borgcenter, Vordingborg. Foto: Børnehjælpsdagen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.