12. september 2019, 13:02 Af: Kenneth Tingberg

‘Lars Lars’-pizza støtter Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagens ambassadør, Lars Hjortshøj, har sammensat 'Månedens Pizza' hos Frankies Pizza. Frankies donerer 25 kr. til Børnehjælpdagen for hver solgte 'Lars Lars'-pizza.

‘Lars Lars’-pizza støtter Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagens ambassadør, Lars Hjortshøj, har sammensat 'Månedens Pizza' hos Frankies Pizza. Frankies donerer 25 kr. til Børnehjælpdagen for hver solgte 'Lars Lars'-pizza.
Overskuddet fra månedens pizza hos Frankies går til Børnehjælpsdagen
Komiker og ambassadør, Lars Hjortshøj, er i køkkenet med Nils Petter Bro, der er medejer af Madklubben og Frankies Pizza. Foto: Frankies Pizza

For 9. gang inviterer Frankies Pizza, der en del af den populære restaurantkæde Madklubben, en kendt personlighed med i køkkenet for at skabe ‘Månedens Pizza’. ‘Månedens Pizza’ er et koncept, hvor den kendte sammensætter sin yndlings pizza, som efterfølgende sælges den pågældende måned på Frankies restauranter rundt omkring i landet. For hver solgte pizza donerer Frankies Pizza 25 kr. til en mærkesag, som den kendte har valgt.

‘Månedens Pizza’ er i september måned skabt af ingen mindre end Børnehjælpsdagens fantastiske ambassadør, Lars Hjortshøj. Han har valgt, at overskuddet fra hans pizzakreation skal gå til Børnehjælpsdagens arbejde med anbragte børn og udsatte unge. Børnehjælpsdagens mærkesag har Lars Hjortshøj støttet op og længe og han har været ambassadør siden 2014. Han mener, at det er vigtigt at sætte fokus på børnene og de unge: “De (anbragte børn og udsatte unge) fortjener en stemme, der kan skabe opmærksomhed og tale deres sag”.

Lars Hjortshøj har derfor været en tur forbi Frankies lune pizzaovne og har skabt ’Lars-Lars’-pizzaen. Han fortæller: “Plan A var en pizza med due, også fandt jeg ud af, at fjerkræ bliver pivtørt”. Heldigvis valgte komikeren at droppe sit fjerkræseksperiment og har i stedet kreeret intet mindre end ‘Lars Lars’-pizzaen. Dette er en pizza blanca bestående af mozerella, kartofler, salsiccia, confiteret hvidløg, salvie og parmesan.

Der er rig mulighed for at smage Lars Hjortshøjs pizza flere steder i Danmark – og dermed støtte Børnehjælpsdagens arbejde. Frankies Pizza har nemlig restauranter på både Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro og i Aarhus. Pizzaen sælges til og med den 30. september 2019.

Se videoen hvor Lars Hjortshøj gæster Frankies køkken i selskab med medejer Nils Petter Bro.

Lars Lars pizza støtter Børnehjælsdagen
Selvom der er hvidløg på 'Lars Lars'-pizzaen, så er Lars Hjortshøj og Nils Petter Bro ikke blege for at give hinanden et lille tantekys. Foto: Frankies Pizza

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.