1. marts 2020, 08:09 Af: Sylvia Blazejowski

Lillebror Lotteriet 2020 er i gang

Tag godt imod alle de mange lokale foreningsbørn og skoleelever, der sælger Børnehjælpsdagens Lillebrorlodder fra den 1. marts 2020.

Lillebror Lotteriet 2020 er i gang

Tag godt imod alle de mange lokale foreningsbørn og skoleelever, der sælger Børnehjælpsdagens Lillebrorlodder fra den 1. marts 2020.
Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri sælges over hele landet fra den 1. marts til den 1. juni 2020. Foto: Børnehjælpsdagen.

Den 1. marts er Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2020 på gaden over hele landet. Skrabelodderne bliver traditionen tro solgt af flere tusinde engagerede børn og unge fra lokale klubber, foreninger og skoleklasser.

Ved at købe et Lillebrorlod til 25 kroner støtter du Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Samtidig støtter du den sælgende forening eller klasse, der tjener op til 12 kroner pr. solgt lod til deres fælleskasse. Pengene går typisk til  til nyt træningstøj, udstyr, udflugter, aktiviteter eller lign.

Det muligt at betale med kontanter – i mange tilfælde kan du også betale med MobilePay hos de sælgere, der har valgt den mulighed til. Hvis du ikke møder en sælger i dit lokalområde, kan du købe lodder online på www.bhd.dk

Vind flotte gevinster

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri bugner som altid med flotte gevinster. Hvis du skraber dig frem til 3 balloner på forsiden af loddet, så har du vundet et gavekort på 200 kroner til udvalgte butikskæder. 3 Lillebror-hoveder udløser en gratis entré til en række danske oplevelsesparker.

Hovedpræmierne består i år af et gavekort på 75.000 kr. til Spies, et gavekort på 25.000 kr. til Elgiganten, et gavekort på 1000 kr. til Comwell Hotels. Du kan med det samme se på loddet, om du har vundet!

Flere sælgere søges

Kender du en lokal forening, klub eller klasse, som har lyst til at sælge Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2020? Så er det stadig muligt. Tilmelding er gratis og kan ske i hele lotteriets salgsperiode: 1. marts til 1. juni.

Skrabelodderne bestilles online – enten på ark eller som løse lodder, hvilket er et nyt tiltag i 2020.

Sidste år var 291 foreninger, klubber, institutioner og skoleklasser over hele landet med til at sælge Lillebrorlodder. De tjente til sammen 1,8 millioner kroner. Læs mere om tilmelding her.

KFUM Borggruppen er blandt topsælgerne i Lillebror Lotteriet. I 2018 tjente de tæt på 90.000 kroner, der blandt andet gik til at bygge et shelter ved gruppens spejderhytte i Ganløse. Foto: Privat.

Ud over at tjene penge til fælleskassen har det en stor betydning for de unge sælgere - og deres motivation - at de ved, at de gør en humanitær forskel for andre. Her er elever fra Bakkeskolen klar til lodsalg. Foto: Privat.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.