26. marts 2015, 19:53 Af: Sylvia Blazejowski

Skrab dig til gode gerninger og gevinster

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 er på gaden

Skrab dig til gode gerninger og gevinster

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 er på gaden
Arket med Lillebror-lodder anno 2015. Foto: Børnehjælpsdagen.

Er du lidt af en spillefugl, der elsker gode gevinster? Har du lyst til at støtte dit lokale forenings- og skoleliv? Vil du gøre en forskel for anbragte børn i Danmark?

Så hold udkig efter de tusindvis af friske børn og unge, der sælger Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 fra den 26. marts til den 17. maj.

Når du køber et Lillebror-lod til en rund tyver, går 8,5 kroner direkte til den forening, klub eller klasse, som de unge sælgere kommer fra. Pengene er med til at sikre, at børnene kan få nyt klubudstyr, komme til stævner, tage på lejrskole og meget mere.

Anbragte børn og unge, der bor på opholdssteder eller i plejefamilie, bliver også tilgodeset, når du køber et lod. Lillebror Lotteriet sikrer nemlig midler til Børnehjælpsdagens arbejde for denne udsatte gruppe i det danske samfund.

Oven i de godgørende gerninger, kan du være heldig at vinde et gavekort på 200 kroner til en butikskæde eller en gratis entré til en oplevelsespark. Du skal blot skrabe dig til tre Lillebror-hoveder eller tre balloner på lodsedlen.

Lotteriet har også en sluttrækning, der offentliggøres den 16. juni 2015. Her er fem rejsegavekort á 30.000 kroner i spil.

Vil din forening, klub eller klasse sælge Lillebror-lodder?

Tilmelding som sælger er mulig i hele lotteriet salgsperiode, der strækker sig fra den 26. marts til den 17. maj 2015. Læs mere om hvordan, I kommer i gang med lodsalget på bestillingssiden her eller ring 3530 9300.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.