7. september 2017, 08:16 Af: Kenneth Tingberg

Martin vinder rejsegavekort på 25.000 kroner

Den trofaste køber af Børnehjælpsdagens Lillebror-lodder vinder i sluttrækningen 2017 og kan nu se frem til en tiltrængt familierejse

Martin vinder rejsegavekort på 25.000 kroner

Den trofaste køber af Børnehjælpsdagens Lillebror-lodder vinder i sluttrækningen 2017 og kan nu se frem til en tiltrængt familierejse
Vinderen af rejsegavekortet på 25.000 kroner får her overrakt sin præmie af Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl. Foto: Børnehjælpsdagen.

Det startede en regnfuld forårsdag, hvor en ung lotterisælger ringede på døren til den 33-årige Martins hus i Hvidovre. Pigen havde stadig mange lodder tilbage på sit Lillebror-ark, så dem besluttede Martin at købe, så hun kunne komme hjem i tørvejr.

Som trofast køber i Lillebror Lotteriet vidste Martin godt, at han skulle gemme sine lodder for at tjekke vindernumrene i sluttrækningen, der bliver offentliggjort på Børnehjælpsdagens hjemmeside.

Og sørme om ikke der var gevinst! Martin sad nemlig med et lod i hånden med nummer 140.577, som udløste et rejsegavekort på 25.000 kroner til Bravo Tours. Der fulgte et bredt smil i kølvandet på den opdagelse.

Første familieferie i mange år

Travlhed på jobbet, nykøbt hus og færre penge til ferier; årsagerne har været mange til, at Martin og hans lille familie med kone og 4-årig dreng ikke har været på en længere ferietur sammen.

Med 25.000 kroner på lommen er det nu muligt for dem at bestille en charterrejse sydpå i sommeren 2018. Direkte adspurgt om, hvor tiltrængt sådan en ferie på en skala på 1-10 er , udbryder Martin: 15!

LÆS OGSÅ: Lykkelig lotterivinder – med udsigt til delfiner

Trofast støtter af Børnehjælpsdagen

Martin har gennem sit 33-årige liv støttet Børnehjælpsdagens arbejde på flere måder.

Han har selv solgt Lillebror Lodder for sin skaterhockey-klub El Diablo i Rødovre og sammen med sin klub haft en stand på Børnehjælpsdagens traditionsrige kræmmermarked på Bellahøj. Og de seneste 10 år har han trofast købt Lillebror-lodder hos sælgerne fra de lokale idrætsforeninger.

Børnehjælpsdagens er naturligvis meget taknemmelige for Martins store opbakning til det vigtige arbejde for anbragte børn og udsatte unge og er glade for at kunne overrække et vinder-rejsekortet til netop ham.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.