17. januar 2017, 10:41 Af: Kenneth Tingberg

Lillebror Prisen 2017: Hvem indstiller du?

Vær med til at pege på en forening eller et projekt, der fortjener anerkendelse for en mærkbar indsats for børn og unge

Lillebror Prisen 2017: Hvem indstiller du?

Vær med til at pege på en forening eller et projekt, der fortjener anerkendelse for en mærkbar indsats for børn og unge
Lillebror-statuetten er skabt af den danske kunstner Hanne Varming. Foto: Kim Agersten.

Børnehjælpsdagen modtager nu forslag til kandidater, der fortjener at komme i betragtning til Lillebror Prisen 2017 og de medfølgende 50.000 kroner.

Den årlige Lillebror Pris vil gå til en forening, en ildsjæl eller et velgørende projekt, der har haft markant betydning for børn og unge i Danmark.

Det er Børnehjælspdagens priskomité, der udpeger prismodtageren på baggrund af de indkomne indstillinger, så der er brug for så mange kandidater som muligt.

Læs om indstillingskriterierne her

En stor anerkendelse gennem årene

Siden 1993 har Lillebror Prisen været en vigtig anerkendelse for både nyere eller mere etablerede foreninger, fx ‘De Anbragtes Vilkår’ (2015) og integrationsprojektet ’Mind Your Own Business’ (2013).

I 2016 gik prisen til projektet ‘Kærlighed i Kaos’ – et dansk forældretræningsprogram, som ADHD-foreningen har udviklet for forældre til børn med ADHD eller ADHD-lignende vanskeligheder.

”Det er en stor anerkendelse for os at modtage prisen. Den sætter fokus på de udfordringer, der kan være i et familieliv med ADHD, og på de muligheder der er for at skabe postive forandringer igennem forældretræning”, fortalte Camilla Louise Lydiksen, direktør for ADHD-foreningen, efter sidste års prisuddeling.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed i Kaos’ får Lillebror Prisen 2016

Praktiske oplysninger om indstillingen

Børnehjælpsdagens priskomité udpeger årets prismodtager ud fra de fremsendte indstillinger. Selve uddelingen af prisen finder sted i april måned på Københavns Rådhus.

DEADLINE for indstilling til Lillebror Prisen 2017 var mandag den 20. februar 2017 kl. 12. Det er dermed slut for indstillinger til Lillebror Prisen 2017.

Du kan sende indstilling til Lillebror Prisen 2018 fra den 1. september 2017

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.