9. marts 2015, 12:43 Af: Sylvia Blazejowski

Løb til fordel for anbragte børn

Du kan stadig blive en del af Børnehjælpsdagens løbehold til Aarhus Halvmarathon, der ellers er udsolgt

Løb til fordel for anbragte børn

Du kan stadig blive en del af Børnehjælpsdagens løbehold til Aarhus Halvmarathon, der ellers er udsolgt
Fælles løbehold i Børnehjælpsdagens T-shirts. Foto: Børnehjælpsdagen.

Nåede du ikke at købe startnummer til årets største løbefest Aarhus City Halvmarathon 2015, den 21. juni? Så fortvivl ej. Du kan nemlig stadig nå at komme med – og endda gøre en god gerning, mens du løber.

Børnehjælpsdagen har helt ekstraordinært fået mulighed for at sælge 100 startnumre til det ellers totalt udsolgte halvmarathon. Salget af de eksklusive startnumre sker som led i et samarbejde mellem Børnehjælpsdagen og arrangøren Aarhus Motion.

Ved køb af startnummer bliver du en del af Børnehjælpsdagens hold, som skal løbe i nogle særlige T-shirts med Børnehjælpsdagens logo. De er sponsoreret af Newline og er dermed i en rigtig god og svedabsorberende kvalitet. Du kan desuden tilkøbe et svedarmbånd med Børnehjælpsdagens logo.

Sådan bliver du en del af holdet

Salget af de 100 startnumre sker efter først-til-mølle princippet. Prisen er 379 kroner pr. stk. Heraf går halvdelen til Børnehjælpsdagens arbejde for børn og unge, der er anbragt på en døgninstitution eller hos en plejefamilie i Danmark.

For at sikre dig et nummer, skal du sende en mail til sj@bhd.dk (Susanne Jensen/ Børnehjælpsdagen). Herefter vil du modtage en mail med et unikt link og en fortrolig kode, som du skal bruge ved tilmelding.

BEMÆRK!
Du kan sagtens være med på holdet, selvom du allerede har købt et startnummer. I så fald skal du sende en mail til sj@bhd.dk. Herefter vil du modtage mere information.

Læs mere om Aarhus City Halvmarathon 2015 

 

Tags:

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.