14. maj 2018, 08:40 Af: Kenneth Tingberg

God stemning på årets kræmmermarked

Børnehjælpsdagen har igen i år været værter for det store velgørende kræmmermarked på Bellahøj med gode aktiviteter for både små og store

God stemning på årets kræmmermarked

Børnehjælpsdagen har igen i år været værter for det store velgørende kræmmermarked på Bellahøj med gode aktiviteter for både små og store
Besøgende ved Børnehjælpsdagens stand på kræmmermarkedet kunne prøve en vaskeægte Flødebollemaskine. Foto: Børnehjælpsdagen.

Over 200 glade kræmmere kan sammen med Ankers Tivoli se tilbage på fire solrige forårsdage (10-13. maj 2018) med godt salg af genbrugsguld, brugte sager og nye varer og underholdning for hele familien på den 28. udgave af Børnehjælpsdagens kræmmermarked på Bellahøj.

I løbet af de fire dage var der koncerter med store musiknavne på både Tivoliscenen og rundt om i musikteltene; heriblandt Bro, Rasmus Nøhr, Albert Dyrlund, Mig og Bonden og Scotty McIrish Duo.

Kræmmermarkedet bød også på mange gratis indslag for børnefamilierne, fx 500 fribilletter til karrusellerne uddelt af Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl og Pingvinen Pelle, der uddelte lækre Frisko-is.

Børnehjælpsdagens stand tiltrak både børn og skattejægere

Som altid var Børnehjælpsdagens til stede med egen info-stand, hvor der var aktiviteter for både store og små.

Børnene kunne glæde sig over gratis balloner, prøve ‘gribe-flødeboller-maskinen’ og tegne forvandlingsmaskiner med inspiration fra Børnehjælpsdagens årsplakat 2018, som er skabt med afsæt i de forvandlingsmaskiner, som 15 anbragte børn har designet og tegnet på en workshop.

I standen var der ligeledes gode loppefund at gøre, da Børnehjælpsdagen som noget nyt solgte gamle ting og sager, der var doneret til formålet.

I Børnehjælpsdagens telt var der bøger, dametøj, børnespil, julepynt og mange flere loppesager til salg for billige penge. Der var også salg af Lillebror Lodder, årsplakat og postkort. Al overskuddet går ubeskåret til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge. Foto: Børnehjælpsdagen.

Disse to piger tog godt imod den kreative udfordring at tegne forvandlingsmaskiner på tegnebordet i Børnehjælpsdagens stand. Foto: Børnehjælpsdagen.

Børnenes mange tegninger med forvandlingsmaskiner blev sat til skue på siden af Børnehjælpsdagens telt. Foto: Børnehjælpsdagen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.