8. december 2015, 12:10 Af: Kenneth Tingberg

Lykkelig lotterivinder – med udsigt til delfiner

Enlig mor vinder den helt store gevinst - en drømmerejse til 30.000 kr. - i Lillebror Lotteriet. Nu venter delfinerne forude.

Lykkelig lotterivinder – med udsigt til delfiner

Enlig mor vinder den helt store gevinst - en drømmerejse til 30.000 kr. - i Lillebror Lotteriet. Nu venter delfinerne forude.
Anita Bauer og hendes søn Mathias var for ganske nylig forbi Børnehjælpsdagens kontor i København for at få overrakt hovedpræmien i Lillebror Lotteriet 2015. Her ses de to glade vindere sammen med Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl. Foto: Børnehjælpsdagen.

Hvordan skal man lige reagere, når man som enlig mor i mange år har drømt om at invitere sin søn på en udenlandsrejse, og så pludselig står med et vinderlod, der giver adgang til en rejse for 30.000 kroner?

Dét kan Anita Bauer fra Sundby i København nu sætte ord på. Hun er nemlig udtrukket som slutvinderen i Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015; en vinder der ikke nødvendigvis bliver fundet hvert år:

“Det er helt vildt. For mig er det som at vinde en million; det ville nemlig have taget mig rigtig mange år at spare så mange penge op”, fortæller en glad Anita, da hun er forbi Børnehjælpsdagens kontor for at få overrakt den store præmie.

Fælles drømmerejse med delfiner

Anita har taget sin 15-årige søn, Mathias, med til præmie-overrækkelsen. Med rejsegavekortet i hånden kan de nu komme på deres første, fællles udenlandsrejse nogensinde. Målet er sat – sommeren 2016 pakker de kufferterne og rejser til Malta, hvor de vil svømme med delfiner.

Men først skal Anita have bestilt et nyt pas; det gamle har nemlig ikke været i brug siden 90’erne.

Trofast lotterikøber

Anita er på mange måder en meget fortjent vinder. Hun har ikke de store penge at bruge på hverken rejser eller i det daglige. Alligevel bakker hun hvert år op om Børnehjælpsdagens to, årlige lotterier.

“Jeg har jo selv solgt dem, da jeg var spejder i KFUK som barn”, fortæller hun.

Og heldet synes at tilsmile Anita i 2015, for sørme om hun ikke også har vundet et gavekort på 200 kroner i årets Julelotteri, der er på gaden netop nu.

LÆS OGSÅ: Køb Julelodder og støt børnene

delfiner
Der venter en svømmetur med delfiner, når Anita og hendes søn rejser til Malta sommeren 2016. Foto: Colourbox.

Fakta om Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri sælges hvert år i foråret. Der er tale om skrabelodder, hvor køberen straks kan se, om han eller hun har vundet. Vinder man ikke på selve loddet, skal man gemme det til sluttrækningen, hvor man kan blive den heldige vinder af et rejsegavekort til en værdi á 30.000 kroner. Læs mere om Børnehjælpsdagens lotterier

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.