10. september 2021, 10:34 Af: Sylvia Blazejowski

Ny formand og tre nye medlemmer i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Med de nye medlemmer følger fagkompetencer inden for bl.a. politik, salg og kommunikation.

Ny formand og tre nye medlemmer i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Med de nye medlemmer følger fagkompetencer inden for bl.a. politik, salg og kommunikation.
Tre nye medlemmer i Børnehjælpsdagens bestyrelse
Nye profiler i Børnehjælpsdagens bestyrelse: Peter Læssøe, Pernille Mikkelsen og Claus Fahrendorff.

Børnehjælpsdagens bestyrelse har fået ny formand – samt tre nye medlemmer, der ser frem til at styrke organisationen og gøre en væsentlig forskel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Søren Lindbo, der har været engageret i Børnehjælpsdagens virke siden 2007, som CEO i AON Danmark, en del af verdens største forsikringsmæglerfirma, er tiltrådt som formand. Han afløser Per Buchholz, der har været formand siden 2011. Per Buchholz har besluttet, efter i alt 20 år  i Børnehjælpsdagens bestyrelse, at sige tak for de mange gode år, hvor Børnehjælpsdagen virkelig har udviklet sig.

Samtidig er Peter Læssøe, Pernille Mikkelsen og Claus Fahrendorff tiltrådt som nye bestyrelsesmedlemmer, idet Christian Rahbæk takker af efter 10 år i bestyrelsen, og Margit Sværke efter 1 år, sidstnævnte pga. ny stilling.

“Det er med stor glæde, at vi får Peter Læssøe, Pernille Mikkelsen og Claus Fahrendorff med ombord i bestyrelsen”, udtaler Søren Lindbo og fortsætter:

“Peter har stor økonomisk indsigt og politisk erfaring indenfor det kommunale, Pernille har arbejdet med events og fundraising og Claus Fahrendorff har mange års erfaring indenfor presse, markedsføring og branding, herunder i NGO verden. Alle kompetencer, der helt sikkert kan bruges i Børnehjælpsdagen”.

Alle medlemmer i bestyrelsen arbejder på frivillig basis. Børnehjælpsdagen er en almenvelgørende, humanitær selvejende institution, organiseret som en privat erhvervsdrivende fond.

VELKOMMEN TIL DE TRE NYE BESTYRELSESMEDLEMMER:

Peter Læssøe

Er uddannet akademiingeniør og økonom. Den professionelle karriere spænder over en bred vifte af brancher: engineering, konsulent, mediko og finans. Har siden 2009 været aktiv lokalpolitiker i Dragør, bl.a. som medlem af kommunalbestyrelsen, 1. viceborgmester og borgmesterkandidat for Tværpolitisk Forening. Har tillige været medlem af både Økonomiudvalget og Social- og Sundhedsudvalget i en lang årrække.

“Jeg ser frem til at bidrage til bestyrelsens arbejde, Børnehjælpsdagens organisation og målgruppen af anbragte børn og unge. Jeg vil gerne stille mit netværk, min viden og erfaring til rådighed – og jeg har et menneskeligt ønske om, at mine kompetencer og min energi kan bringes i spil i forhold til at understøtte arbejdet med at styrke selvværdet hos de anbragte børn og unge”, fortæller Peter Læssøe.

Pernille Mikkelsen

Har i de sidste 20 år arbejdet med projektledelse og iværksætteri. Tidligere ansat 10 år  i TDC med ansvarsopgaver indenfor IT, kommunikation, kundeservice og forretningsudvikling. Stifter af egen retail virksomhed med fokus på online salg. Har desuden været ansat på to børnehjem og aktiv i Mødrehjælpens lokalforening i Aarhus.

“Børnehjælpsdagen er en af de ældste organisationer i Danmark og har derfor et yderst solidt fundament at arbejde ud fra. Jeg tror på, at vi kan sætte barren endnu højere. Jeg håber, at min kommercielle baggrund – bl.a. indenfor fundraising og salg – kan hjælpe med øget fokus på Børnehjælpsdagens arbejde, både i forhold til midler og aktiviteter”, fortæller Pernille Mikkelsen.

Claus Fahrendorff

CV’et omfatter en journalist-,  ingeniør- og lederuddannelse samt mere end 30 års kommunikationsarbejde, herunder strategi, branding og digital konceptudvikling. Tidligere ansat 17 år i DR med fokus på erhvervs- og udenrigsstof samt 7 år som TV-A korrespondent for Europa og USA. Har senest været pressechef for Kræftens Bekæmpelse. Er i dag selvstændig kommunikationskonsulent og tillige plejeforælder.

“Det er en stor ære at få lov til at være med til at kunne hjælpe nogle af de mange anbragte unge. Som plejefamilie kender jeg til det fantastiske arbejde, som Børnehjælpsdagen yder. Jeg håber, at jeg med min mangeårige erfaring inden for medier og kommunikation kan bidrage med viden til Børnehjælpsdagen, så det flotte arbejde bliver endnu mere synligt og vinder stor opbakning i fremtiden”, fortæller Claus Fahrendorff.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.