12. oktober 2016, 07:56 Af: Sylvia Blazejowski

Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Erfaren erhvervsprofil vil styrke samarbejdet med virksomheder til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark

Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Erfaren erhvervsprofil vil styrke samarbejdet med virksomheder til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark
Søren Lindbo, nyt bestyrelsesmedlem i Børnehjælpsdagen.
Søren Lindbo, nyt bestyrelsesmedlem i Børnehjælpsdagen. Foto: Kim Agersten.

Søren Lindbo, tidl. direktør i Aon Denmark, er indtrådt i Børnehjælpsdagens bestyrelse. Søren Lindbo har mere end 30 års erfaring inden for pensions- og forsikringsbranchen, og har været topchef i den danske forsikringsmægler, Aon Denmark, i 17 år (1999-2016).

Med den nye bestyrelsespost fortsætter Søren Lindbo sit store engagement i Børnehjælpsdagen. Siden 2007 har Aon Denmark nemlig været storsponsor for hjælpeorganisationen.

LÆS OGSÅ: Aon-ansatte opfylder 17 drømme på én dag

”Jeg er rigtig glad for at blive en del af Børnehjælpsdagens bestyrelse. Jeg synes, det er en naturlig forlængelse af det samarbejde, som vi har haft igennem mange år. Jeg brænder stadig for idéen og tanken bag Børnehjælpsdagen, og jeg har en dybfølt interesse for det arbejde, som bliver udført, hver eneste dag, til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark”, udtaler Søren Lindbo.

Ønsker samarbejde med flere virksomheder

Den erfarne erhvervsmand har flere tanker om, hvordan han konkret kan bidrage til bestyrelsesarbejdet, der i øvrigt foregår helt på frivillig basis.

“Jeg håber, jeg kan bidrage med et med stort netværk og nogle kreative idéer til, hvordan vi fortsat kan udvikle hele idéen bag Børnehjælpsdagen. Jeg har absolut en lyst til at se, om vi kan engagere erhvervslivet lidt mere. Ikke nødvendigvis med ’hatten i hånden’, men i forhold til at lave samarbejdsaftaler, der kan gavne de udsatte unge, som har brug for at komme i uddannelse og få et job””, forklarer Søren Lindbo.

LÆS OGSÅ: Aon gør det igen

Udover sine kompetencer inden for virksomhedsledelse og forretningsudvikling har Søren Lindbo også stor erfaring med bestyrelsesarbejde. Aktuelt er han bestyrelsesmedlem i APC Forsikringsmæglere A/S, Contea Assurance, Forsikringsmæglerselskab P/S samt NordicNetcare.

 

Foto af den samlede bestyrelse i Børnehjælpsdagen.
Foto af den samlede bestyrelse i Børnehjælpsdagen. Fra venstre til højre ses: Lene Broe, Svend Hørup, Rune Olsen (næstformand), Per Buchholz (formand), Christian Rahbek, Søren Lindbo og Lone Sørensen. Foto: Kim Agersten.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.