14. oktober 2018, 10:00 Af: Sylvia Blazejowski

Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Lene Møllgaard tiltræder med en skarp profil inden for anbringelsesområdet

Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Lene Møllgaard tiltræder med en skarp profil inden for anbringelsesområdet
Børnehjælpsdagens nye bestyrelsesmedlem Lene Møllgaard
Børnehjælpsdagens nye bestyrelsesmedlem, Lene Møllgaard. Foto: privat.

Børnehjælpsdagens bestyrelse har fået nye, kompetente kræfter. Lene Møllgaard er tiltrådt som bestyrelsesmedlem og vil fremadrettet bidrage til Børnehjælpsdagen med mere end 20 års erfaring indenfor arbejdet med børn og familier, herunder anbringelser.

Lene Møllgaard er uddannet socialrådgiver og har ledererfaring fra døgninstitutioner og skole/dagbehandlingstilbud. Dermed har hun stor indsigt i den målgruppe, som Børnehjælpsdagen arbejder for og kan tale børnenes sag på et højt fagligt niveau, når nye projekter eller tiltag skal udvikles i organisationen.

“Jeg kan bidrage med årelang erfaring og netværk. Jeg vil gerne medvirke til at sikre udvikling således, at Børnehjælpsdagen fortsat kan gøre en stor forskel for anbragte børn og unge i Danmark”, udtaler Lene Møllgaard, der glæder sig til at trække i arbejdstøjet – på helt frivillig basis.

Relation gennem mange år

Det er ikke første gang, at Lene Møllgaard stifter bekendtskab med Børnehjælpsdagen. I mange år har hun nemlig sørget for, at anbragte børn og unge fik gavn af organisationens tilbud – for eksempel på den nordsjællandske institution Baunegård, hvor hun var afdelingsleder.

“Jeg synes, at Børnehjælpsdagen bidrager meget direkte til børnene. Fra min tid på døgninstitution har jeg set glæden hos de børn, der modtog hjælp i form af opmærksomhed, oplevelser og gaver. Det er en af årsagerne til, at jeg gerne vil være med ‘på holdet’ og gøre en forskel gennem min nye bestyrelsespost”, forklarer Lene Møllgaard.

I dag arbejder Lene Møllgaard som selvstændig med kompetenceudvikling af pædagoger og lærere, så de bliver dygtigere til at skabe de bedst mulige tilbud til udsatte og sårbare børn og unge.

Plakat laves til Årets Børnehjælpsdag 2012
Lene Møllgaard (længst til venstre) var med, da Børnehjælpsdagen og kunstneren Romeo Britto besøgte Baunegård i forbindelse med Årets Børnehjælpsdag 2012. Ved samme lejlighed fik institutionens børn overrakt to nye kanoer via Børnehjælpsdagens projekt 'Drømmebanken'. Foto: Kim Agersten.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.