25. oktober 2016, 08:24 Af: Kenneth Tingberg

Brug mobilen til at købe Julelodder

Julelotteriet er på gaden fra 31. oktober med et nyt kundevenligt tiltag, der gør det muligt at købe lodder med mobiltelefonen

Brug mobilen til at købe Julelodder

Julelotteriet er på gaden fra 31. oktober med et nyt kundevenligt tiltag, der gør det muligt at købe lodder med mobiltelefonen
Køb Julelodder med mobilen
Der er mange steder mulighed for at købe Julelodder med mobilen. Foto: Børnehjælpsdagen

Traditionen tro er Børnehjælspdagens Julelotteri på gaden fra 31. oktober, og over hele landet kan du købe Julelodder hos et af de 15.000 foreningsbørn og skolelever. Dermed støtter du ikke blot det lokale skole- og fritidsliv, men også anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Skrabelodderne koster 20 kroner pr. styk, hvoraf foreningen eller klasen kan beholde 8,50 krone, mens de resterende 11,50 krone går til Børnehjælpsdagens arbejde.

Køb Julelodder via mobilen er nyt kundevenligt tiltag

Børnehjælpsdagen imødekommer tidens tendens, hvor flere og flere bruger deres mobiltelefoner til at betale med. Alene app’en MobilePay har flere end tre millioner brugere.

“Gennem de seneste år har vi modtaget flere og flere tilbagemeldinger fra sælgerne om, at de interesserede købere ikke har kontanter på sig. Det er en ærgerlig situation for både købere og sælgere, og det ønsker vi som lotteriansvarlige at gøre noget ved”, fortæller Anne Nielsen fra Børnehjælpsdagen.

Den danske hjælpeorganisation har derfor udviklet et informationsmateriale, der skal gøre det trygt og nemt for købere at bruge mobilen til betaling. Der er allerede 40 procent af de deltagende skoleklasser og idrætsforeninger, der har taget det til sig.

Betal med MobilePay, Swipp eller kontanter

Når man vil købe et af Julelodderne, kan det altså nu i mange tilfælde ske med mobiletelfonen; lodsælgerne tager imod enten MobilePay eller Swipp. Det er naturligvis fortsat muligt at betale med kontanter hos alle sælgere.

Skulle du ikke møde en sælger på din vej, er det igen i år muligt at bestille et eller flere Julelodder her på Børnehjælpsdagens hjemmeside.

Vind gavekort – til dig selv eller andre

Når du køber et Julelod og skraber tre pakker, har du vundet et gavekort på 200 kroner til enten Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande. Gavekortet kan du glæde dig selv med eller give videre, da Juleloddet har plads til en personlig hilsen på bagsiden.

Den samlede gevinstsum i Børnehjælspdagens Julelotteri 2016 er på 2.200.000 kroner.

Fortsat plads til lodsælgere

Det er stadig muligt at melde sig som sælger af Julelotteriet 2016, hvis du kender en forening eller klasse, der har lyst til at tjene ekstra penge samtidig med de støtter et godtgørende formål.

LÆS OGSÅ: Praktisk information og bestilling af Julelodder

FAKTA OM JULELOTTERIET

  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999.
  • Julelotteriet bliver hvert år solgt af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Lotteriet er på gaden i perioden 31. oktober til 24. december 2016
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.