10. juli 2020, 08:03 Af: Nina Schive

POSTKORT FRA DRØMMEBANKEN (2:5): REJSE TIL BORNHOLM STYRKER MOR-DATTER FORHOLD

TEMA I EN CORONA-TID: Børnehjælpsdagen bringer rejseminder og rejsedrømme til live henover sommeren 2020. I år kommer postkortene fra Drømmebanken.

POSTKORT FRA DRØMMEBANKEN (2:5): REJSE TIL BORNHOLM STYRKER MOR-DATTER FORHOLD

TEMA I EN CORONA-TID: Børnehjælpsdagen bringer rejseminder og rejsedrømme til live henover sommeren 2020. I år kommer postkortene fra Drømmebanken.

Rikke er 22 år og har længe drømt om at besøge sin biologiske mor på Bornholm. Det er en drøm, som har eksisteret i 10 år, lige siden Rikke blev anbragt udenfor hjemmet, da hendes mor ikke kunne tage vare på hende grundet psykiske diagnoser og stofmisbrug.
Rikke og hendes mor har altid haft et tæt bånd, og nu hvor moderen får den nødvendige hjælp, kunne Rikke endelig få opfyldt sin drøm af Drømmebanken om at besøge hende på Bornholm.

Håbet om en positiv fremtid

Turen til Bornholm bød på mange hyggelige stunder, hvor de bl.a. tog ud og spiste på restaurant og ’tøsehyggede’ i den hytte, Rikke havde lejet.

”Det betyder alt i verden for mig at møde min mor i en clean periode og mærke hende som den, hun virkelig er. Det har givet mig mere overskud og ro i min hverdag, selvom det var rigtig hårdt at rejse hjem. Savnet blev endnu større, og en weekend var alt for lidt tid med hende”.

Turen til Bornholm har ikke blot styrket Rikkes forhold til hendes mor, men også øget hendes selvforståelse og ikke mindst givet hende et håb om en positiv fremtid – i relationen til sin mor.

Rikke har heldigvis allerede en ny aftale med sin mor om, at hun snart skal besøge Solskinsøen igen.


Rikkes drøm blev opfyldt med støtte fra Egmont Fondens program ‘En Håndsrækning’.

Kender du et anbragt barn eller ung med en rejsedrøm eller andre store livsdrømme?
Så send en ansøgning til Drømmebanken her.

FONDE OG VIRKSOMHEDER STÅR BAG DRØMMEBANKEN

Børnehjælpsdagen står bag det landsdækkende projekt Drømmebanken, der opfylder store drømme for anbragte børn og unge i Danmark.

Børnehjælpsdagen samarbejder med fonde og virksomheder om at opfylde drømmene. Egmont Fonden har i flere år været den største økonomiske støtte til Drømmebanken gennem programmet ‘En Håndsrækning’.

Børnehjælpsdagen afholder desuden teambuilding arrangementer i udvalgte virksomheder, hvor medarbejderne opfylder drømme igennem virksomhedens netværk.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.