10. august 2020, 19:28 Af: Nina Schive

POSTKORT FRA DRØMMEBANKEN (5:5): LØBETRÆNINGSLEJR I KENYA

TEMA I EN CORONA-TID: Børnehjælpsdagen bringer rejseminder og rejsedrømme til live henover sommeren 2020. I år kommer postkortene fra Drømmebanken.

POSTKORT FRA DRØMMEBANKEN (5:5): LØBETRÆNINGSLEJR I KENYA

TEMA I EN CORONA-TID: Børnehjælpsdagen bringer rejseminder og rejsedrømme til live henover sommeren 2020. I år kommer postkortene fra Drømmebanken.

Siden Alexander var 6 år gammel, har han været bidt af en gal løber. Som årene er gået, har han også sikret sig flere imponerende titler, som blandt andet Danmarksmester i 10 km landevej og 10 km lang cross (U18).

Som en del af Alexanders løbekarriere, havde han derfor et stort ønske om at komme til Kenya, hvor han kunne træne på højt niveau med hans løbekammerater. Hans drøm gik i opfyldelse med hjælp fra Drømmebanken.

I Kenya fik han både udvidet sit netværk og professionel sparring

INSPIRATIONEN KOM HJEMMEFRA

Alexander blev inspireret til at løbe af sin plejefar, som selv er en flittig motionsløber.

I starten cyklede Alexander ved siden af sin løbende plejefar, men det blev hurtigt alt for kedeligt, så Alexander sprang af cyklen og hoppede selv i løbeskoene. Efter kort tid kunne han hale ind på sin plejefar, og her fandt Alexander også ud af, at han havde et stort løbetalent!

At løbe giver ikke kun Alexander sved på panden, men også et mentalt overskud, som er en stor og positiv del af hans liv. I takt med Alexanders sejre på løbebanen vokser hans selvværd og hans tro på sig selv samt egne evner.


Alexanders drøm om en studietur blev opfyldt med støtte fra Egmont Fondens program ‘En Håndsrækning’.

Kender du et anbragt barn eller ung med en rejsedrøm eller andre store livsdrømme?
Så send en ansøgning til Drømmebanken her.

FONDE OG VIRKSOMHEDER STÅR BAG DRØMMEBANKEN

Børnehjælpsdagen står bag det landsdækkende projekt Drømmebanken, der opfylder store drømme for anbragte børn og unge i Danmark.

Børnehjælpsdagen samarbejder med fonde og virksomheder om at opfylde drømmene. Egmont Fonden har i flere år været den største økonomiske støtte til Drømmebanken gennem programmet ‘En Håndsrækning’.

Børnehjælpsdagen afholder desuden teambuilding arrangementer i udvalgte virksomheder, hvor medarbejderne opfylder drømme igennem virksomhedens netværk.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.