14. august 2018, 09:25 Af: Kenneth Tingberg

Relanceret Julelotteri: nyt design og større fortjeneste

Børnehjælpsdagen har i 2018 fonyet det klassiske Julelotteri på en lang række områder - til glæde for både sælgere og købere af skrabelodderne.

Relanceret Julelotteri: nyt design og større fortjeneste

Børnehjælpsdagen har i 2018 fonyet det klassiske Julelotteri på en lang række områder - til glæde for både sælgere og købere af skrabelodderne.
Skrabelodderne i Børnehjælpsdagens Julelotteri kommer i ny lækker indpakning, med ny pris og giver mulighed for at vinde flotte hovedpræmier. Foto: Kim Agersten.

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 er åben for tilmeldinger for foreninger, klubber og klasser, der ønsker at tjene penge til deres aktiviteter – og samtidig støtte et godt formål.

Salget af skrabelodderne vil som altid foregå i perioden 31. oktober – 24. december, men i år rummer lotteriet en række nye tiltag, der er værd at bemærke.

Flere penge til fællesskassen

Det relancerede Julelotteri giver sælgerne en højere kontant fortjeneste. Klasserne og foreningerne kan nu tjene 12 kroner, hvis de sælger alle deres bestilte lodder. Vælger de at returnere lodder, er fortjenesten på 10 kroner pr. lod.

Tidligere år har sælgerne fået 8,5 kroner pr. solgt Julelod, så der er altså tale om en markant stigning i det kontante provenú. Selve Juleloddet sælges nu for 25 kroner.

Som en ny service tilbyder Børnehjælpsdagen at oprette en MobilePay-konto til de foreninger eller klasser, der ikke selv har mulighed for dette. Det er en klar fordel i forhold til at øge salget.

‘Til og Fra’-kort og større gevinster

Det nye Julelod er opgraderet med et flot grafisk design samt en ekstra funktion: det kan anvendes som et ‘Til og Fra’-kort. Det betyder, at køberne – på en sjov og elegant måde – kan give skrabeloddet videre i den søde juletid.

På gevinstsiden er der også godt nyt. Det er nu muligt at vinde gavekort til Elgiganten på 25.000 kroner samt et rejsegavekort på 100.000 kroner til Apollo. De store gevinster er et attraktivt supplement til de sædvanlige gavekort på 200 kroner til diverse butikskæder.

Fortsat støtte til anbragte børn

Samlet set giver det nye Julelotteri flere fordele for både sælgere og købere.

Det gode formål er imidlertid helt som det plejer: Overskuddet fra Julelotteriet går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Fakta om Julelotteriet

  • Julelotteriet bliver hvert år solgt af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Lotteriet er på gaden i perioden 31. oktober til 24. december 2018, men nye sælgere kan melde sig i hele salgsperioden
  • Køberne kan vinde rejsegavekort, gavekort til Elgiganten samt gavekort på 200 kroner til enten Matas, BR Legetøj, Kop & Kande eller JYSK.
  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.