17. september 2015, 12:00 Af: Kenneth Tingberg

Risbjerg Kirke samler ind til anbragte børn

Indsamlingsprojekt til fordel for Børnehjælpsdagen er netop startet op af Hverdagskirken i Risbjerg, Hvidovre

Risbjerg Kirke samler ind til anbragte børn

Indsamlingsprojekt til fordel for Børnehjælpsdagen er netop startet op af Hverdagskirken i Risbjerg, Hvidovre
Sedler og mønter i håmd
Risbjerg Hverdagskirke har samlet 4.400 kroner ind til kirkens høstfest og fortsætter indsamlinger til fordel for Børnehjælpsdagen til de ugentlige gudstjenester. Foto: Coloubox.

”Det er helt almindelig folkekirkepolitik at hjælpe andre”, forklarer Flemming Cramer-Larsen, formand for Hverdagskirkeudvalget i Risbjerg Kirke.

Derfor har også Hverdagskirken en tradition for at støtte velgørende initiativer, og udvalget har nu besluttet at starte et indsamlingsprojekt til fordel for Børnehjælpsdagen.

Fra internationalt til nationalt

”Igennem årene har vi støttet mange projekter ude i verden – for eksempel Tanzania og Vestafrika: Nu vil vi gerne støtte her i Danmark og har valgt, at pengene fra vores kommende indsamlingsprojekt skal gå til Børnehjælpsdagens arbejde for de mange børn, som er anbragt – både lokalt her i Hvidovre og i resten af landet”, fortsætter han.

Indsamlingen vil foregå i forbindelse med de ugentlige gudstjenester, hvor menigheden kan lægge pengebidrag i kirkebøssen. Også overskuddet fra kirkens årlige høstfest samt julemarked vil gå til Børnehjælpsdagen.

Læs mere om Hverdagskirken og deres aktiviteter

Indsamling skudt i gang til Høstfesten

De første 4.400 kroner er allerede samlet ind, da der blev afholdt et lotteri og en auktion ved kirkens høstfest den 13. september.

Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl, var med til høstfesten og det var ifølge hende en ualmindelig hyggelig oplevelse: “Der var både hjerterum, humor, god snak og et festligt lotteri med fine gevinster.”

“Børnehjælpsdagen er naturligvis MEGET glade for, at Risbjerg Kirke har valgt at støtte vores arbejde med anbragte børn og unge det næste års tid. Samarbejdet vil betyde, at vi kan give endnu flere børn og unge redskaber til et godt voksenliv”, fortsætter Ina Thorndahl.

Udvalgsformand for Hverdagskirken, Flemming Cramer-Larsen, viser vej ind til Risbjerg Kirke i Hvidovre, som nu samler ind til Børnehjælpsdagen. Foto: Privat.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.