18. august 2017, 07:46 Af: Kenneth Tingberg

Sælg julelodder – tjen gode penge til et fælles formål

Nu er tilmeldingen til Børnehjælpsdagens Julelotteri 2017 åben. Skoleklasser, idrætsforeninger og klubber kan tjene mange penge ved at deltage.

Sælg julelodder – tjen gode penge til et fælles formål

Nu er tilmeldingen til Børnehjælpsdagens Julelotteri 2017 åben. Skoleklasser, idrætsforeninger og klubber kan tjene mange penge ved at deltage.
Børnehjælpsdagens Julelotteri 2016: I kan tjene mange penge til fælleskassen
Foreninger og skoleklasser kan tjene mange penge ved salg af Børnehjælpsdagens julelodder - hele 8,50 kroner pr. solgt lod. Foto: Børnehjælpsdagen.

93.320 kroner! Det er ikke svært at tjene mange penge. Beløbet var den fortjeneste, som de deltagende hold fra Farum Boldklub kunne lægge direkte i klubkasse, efter de havde været aktive sælgere i Børnehjælpsdagen Julelotteri i 2016.

Nu har din forening, klasse eller klub også mulighed for at tjene mange penge til fælleskassen og samtidig støtte anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Overskuddet fra lotteriet går til Børnehjælpsdagens arbejde.

I kan tjene 8,50 kr. pr. solgt lod til en 20’er og har fuld returret af alle usolgte lodder. Der er altså ingen økonomisk risiko ved at sælge Julelotteriet

Beregn jeres fortjeneste her

Tilmeldingen er åben

Salget af julelodder sker i perioden 31. oktober til 24. december 2017, men der er allerede åben for tilmelding til lotteriet nu. Nye sælgere kan dog melde sig i hele salgsperioden.

Børnehjælpsdagen fremsender lodderne uden beregning og alle usolgte lodder kan returneres. Det har aldrig været nemmere at tjene mange penge og samtidig støtte et godt formål.

Spred gerne budskabet til lokale sportsklubber, skoleklasser, fritidsforeninger og andre organiserede grupper, der gerne vil gøre en forskel for anbragte børn i Danmark – og som har behov for at fylde fælleskassen op.

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2016
Denne unge pige, Signe, var med til at sælge Julelodder i 2016. Foto: Privat.

Fakta om Julelotteriet

  • Julelotteriet bliver hvert år solgt af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Lotteriet er på gaden i perioden 31. oktober til 24. december 2017, men nye sælgere kan melde sig i hele salgsperioden
  • Lodder med gevinst udløser et gavekort til vinderen på 200 kroner til enten Matas, BR Legetøj, Kop & Kande eller JYSK.
  • I 2017 er lodderne prydet med dele fra Karen Blixens Jul fra Rosendahl.
  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.