26. februar 2015, 07:58 Af: Sylvia Blazejowski

28.450 kroner fra SFO-børn

Indsamlingsuge på 'Soffen' i Stilling har resulteret i et flot beløb til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn

28.450 kroner fra SFO-børn

Indsamlingsuge på 'Soffen' i Stilling har resulteret i et flot beløb til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn
Modelfoto: Colourbox.

Stilling Skoles SFO ’Soffen’ har indsamlet 28.450 kroner til Børnehjælpsdagen. Det flotte beløb er resultatet af en velgørende indsamlingsuge på den østjyske SFO, der ligger tæt ved Skanderborg.

I alt har cirka 200 skolebørn i alderen 6-10 år været med til at tage et socialt ansvar. De har brugt deres indsamlingsuge til at fokusere specifikt på de anbragte børn og unge, som Børnehjælpsdagen arbejder for.

”På Stilling Skole tror vi på dannelsen af det hele menneske. Vi mener, at vores børn kan drage stor nytte af at lære om udsatte grupper og få en større forståelse af det brogede samfund, vi lever i”, fortæller Lucas Carayol, der er pædagogisk medhjælper.

SFO-børnene har blandt andet produceret kreative ting og doneret legetøj, der er blevet solgt i forskellige boder. De mindste børn har deltaget i et sponsorløb, hvor de har sikret 5 kroner til det gode formål pr. tilbagelagt kilometer.

’Soffen’, der er en certificeret idrætsinstitution, har valgt at støtte Børnehjælpsdagen, fordi Børnehjælpsdagen blandt andet motiverer anbragte børn til at være mere fysisk aktive i hverdagen (projekt ‘Bevægelseskultur’) og vælge en sundere livsstil med bedre kostvaner (projekt ‘Sundt Hjem’).

Besøg Stilling Skole og SFO’en ‘Soffen’

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.