27. april 2015, 11:26 Af: Sylvia Blazejowski

Børnehjælpsdag: Slip drømmene fri

Oplev stor ballon-opsendelse i Fælledparken den 6. maj 2015 sammen med kendte danskere

Børnehjælpsdag: Slip drømmene fri

Oplev stor ballon-opsendelse i Fælledparken den 6. maj 2015 sammen med kendte danskere
Foto: Colourbox.

Onsdag den 6. maj 2015 er det ’Årets Børnehjælpsdag’. Alle busser i hovedstaden flager – og du kan også være med til at fejre denne traditionsrige begivenhed.

Kig forbi Fælledparken i København kl. 11:00, hvor 600 børnehavebørn fra region hovedstaden sender farvestrålende balloner til vejrs!

Formålet er at skabe en visuel manifestation, der markerer ’Årets Børnehjælpsdag 2015’, og som samtidig sætter fokus på teamet ’drømme’. Alle de deltagende børn har tegnet deres egen drøm på et stykke papir, som er lagt ind i ballonerne.

En række kendte danskere hjælper til med ballonopsendelsen: Bubber (tv-vært), Sofie Linde (tv-vært DR Ultra), Katrine Bille (tv-vært Lille Nørd), Lars Hjortshøj (komiker), Timm Vladimir (skuespiller/ kok).

Alle er velkomne til at overvære arrangementet, der finder sted lige ved siden af Tårnlegepladsen. Adgang er gratis.

Hvorfor drømme?

’Drømme’ er et gennemgående tema på Årets Børnehjælpsdag 2015. Drømme er en vigtig ledetråd gennem livet. Uden drømme og ønsker for livet, intet håb og dermed ingen fremtidsperspektiver.

Temaet er i god tråd med Børnehjælpsdagens daglige arbejde for de cirka 12.000 anbragte børn og unge, som bor uden for hjemmet i Danmark.

Børnehjælpsdagen står bag en lang række projekter og aktiviteter, der styrker børnene og de unge, så de får ’et stærkere jeg’ – både fysisk og mentalt. Dét giver dem bedre mulighed for at forfølge deres drømme for fremtiden.

Børnehjælpsdagen opfylder også specifikke ønsker for anbragte børn og unge via projektet ‘Drømmebanken’.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.