18. marts 2016, 09:51 Af: Kenneth Tingberg

Stakken med 200 sportstrøjer er landet

Dell-medarbejdere fra hele verden har samlet t-shirts ind til anbragte børn og unge, som Børnehjælpsdagen nu uddeler.

Stakken med 200 sportstrøjer er landet

Dell-medarbejdere fra hele verden har samlet t-shirts ind til anbragte børn og unge, som Børnehjælpsdagen nu uddeler.
De mange sportstrøjer på Børnehjælpsdagens kontor i København
De mange sportstrøjer er netop landet på Børnehjælpsdagens kontor i København. Mangfoldigheden er meget stor.

Der er gule og grønne trøjer, stribede og ternede design, klubber som Manchester United, FCK og Barcelona og lande som Rumænien, USA og Slovakiet – nogle endda signerede. Variationen er stor blandt de cirka 200 t-shirts, som er landet hos Børnehjælpsdagen og nu er klar til at blive uddelt til anbragte børn og unge i Danmark.

De mange sportstrøjer er doneret af internationale medarbejdere fra Dell og indsamlet til deres årlige salgskonference i Bella Centret 10. marts 2016.

”Vi glæder os rigtig meget til, at børnene får glæde af de mange t-shirts. Det er tredje år i træk, at Dell laver en international indsamling til Børnehjælpsdagen i forbindelse med vores årlige salgskonference i Danmark. År efter år bliver vi rørte over alle de Dell-medarbejdere, der vælger at bidrage. Man får virkelig en fornemmelse af, hvor mangfoldig en virksomhed vi er, når man ser de mange farvestrålende t-shirts fra alle dele af verden”, fortæller Julie Rosendal, som er kommunikationschef hos Dell Danmark.

LÆS OGSÅ: Alverdens sportstrøjer til anbragte børn

Trøjer til både sport og idoldyrkelse

De mange sportstrøjer vil blive delt ud til de anbragte børn og unge i løbet af 2016, primært til en af de mange nye naturcamps. De tre signerede FCK-trøjer vil komme til at glæde nogle inkarnerede fodboldfans.

”Vi ser frem til at forære børnene en af de mange, flotte sports t-shirts. Vi ved, at det betyder meget for de her børn, at andre mennesker gør en ekstraordinær indsats for at glæde og hjælpe netop dem. Når over 200 personer fra hele verden har taget en sportstrøje med til Danmark, så er det ikke bare rørende, men også meget givende for disse børns selvværd”, fortæller projektleder Ida Lissau Jacobsen fra Børnehjælpsdagen.

Det er en stor gave for Børnehjælpsdagen at være modtager af donationer fra Dell år efter år. I 2015 modtog anbragte børn og unge caps, i 2014 var det bolde.

Stor tak til Dell for endnu en rørende og fantastisk indsats for anbragte børn og unge i Danmark.

Aongus Hegarty, president for Dells landeregion EMEA, overrakte de mange sportstrøjer til Børnehælpsdagen
Det var Aongus Hegarty, president for Dells landeregion EMEA, der overrakte de mange sportstrøjer til Børnehælpsdagen. Her ses de glade modtagere i form af Ida Lissau Jacobsen, projketleder i Børnehjælpdagen, samt en repræsentant fra Børnehjælpsdagens Ungepanel, Amanda Milling Noer. Foto: Dell.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.