2. november 2023, 14:26 Af: Lone Rasmussen

VI DRØMMER STORT MED SSA-MIDLER TIL EMPOWER4U>DRØMMEJOB

Vi har fået et kæmpe skulderklap af folketingets partier. Vi er super glade og stolte i Børnehjælpsdagen.

VI DRØMMER STORT MED SSA-MIDLER TIL EMPOWER4U>DRØMMEJOB

Vi har fået et kæmpe skulderklap af folketingets partier. Vi er super glade og stolte i Børnehjælpsdagen.

Vi er super glade og stolte i Børnehjælpsdagen. Vi har nemlig fået et kæmpe skulderklap af folketingets partier, der netop har tildelt SSA-midler til vores EMPOWER4U>DRØMMEJOB indsats de kommende 3 år. Det betyder, at vi nu kan drømme endnu større med EMPOWER4U>DRØMMEJOB indsatsen og gøre endnu mere for flere udsatte og anbragte unge i de kommende år.

Kæmpe tak for den gode nyhed Social-, Bolig- og Ældreministeriet.

Ungeindsatsen får 9 ud af 10 unge i job og uddannelse

Børnehjælpsdagens ungeindsats EMPOWER4U>DRØMMEJOB viser en exceptionel effekt, der ikke blot får over 9 ud af 10 af de unge i uddannelse og job efter endt forløb, men styrker dem og opbygger deres tro på egne evner, så de udvikler sig positivt i årene efter forløbet og går et selvforsørgende voksenliv i møde. Med de nye SSA-midler de kommende år kan vi fortsætte det gode arbejde med at gøre en forskel for flere af de udsatte unge i Danmark.

Regeringens 2030 mål for unge i uddannelse og job bliver allerede direkte efterlevet for de unge i alderen 16-24 år, som deltager i Børnehjælpsdagens opbyggende ungeindsats, som styrker anbragte unge, der er særligt udsatte unge i overgangen til voksenlivet.

EMPOWER4U>DRØMMEJOB forløbet har siden 2017 styrket en gruppe af de mest udsatte unge i Danmark, der er tidligere anbragte unge eller unge i efterværn. Denne gruppe udgør cirka 1% af dansk ungdom, men gruppen er i den grad overrepræsenterede i statistikkerne for socialt udsatte, der er på overførselsindkomst, lavt uddannede, i lavindtægt jobs, i misbrug eller har domme for kriminalitet. Netop derfor er effekten af EMPOWER4U>DRØMMEJOB, der samlet set får 94% af alle unge deltagere i job eller uddannelse, helt exceptionel.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.