23. marts 2017, 12:00 Af: Kenneth Tingberg

Nu starter Lillebror Lotteriet 2017 – med nyt mobiltiltag

Bak op om de lokale sælgere og køb ét eller flere Lillebrorlodder, når du møder dem. Du kan endda betale med MobilePay, hvis du ikke har kontanter på dig.

Nu starter Lillebror Lotteriet 2017 – med nyt mobiltiltag

Bak op om de lokale sælgere og køb ét eller flere Lillebrorlodder, når du møder dem. Du kan endda betale med MobilePay, hvis du ikke har kontanter på dig.
Med mobilen i hånden kan man nu betale for sine Lillebrorlodder hos mange af sælgerne. Foto: Børnehjælpsdagen.

I de kommende måneder går tusindvis af lokale forenings- og skolebørn på gaden med Børnehjælpsdagens traditionsrige Lillebror Lotteri. Fra den 23. marts til 5. juni 2017 kan du således for en rund 20’er eller betaling med mobiltelefon skrabe dig til flotte gevinster, mens du hjælper børn i dit lokalområde.

Præmierne består til dels af gavekort på 200 kroner til Matas, JYSK, BR-Legetøj eller Kop & Kande, til dels adgangsbilletter til danske oplevelsesparker. Vinder man ikke på selve loddet,  skal det gemme til sluttrækningen om 1 rejsegavekort til en værdi á 100.000 kroner og 4 rejsegavekort på hver 25.000 kroner.

Læs mere om Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri

Køb lodder med mobiltelefon er et nyt kundevenligt tiltag

I Børnehjælpsdagen imødekommer vi tidens tendens, hvor flere og flere bruger deres mobiltelefon til at betale med. Vi opfordrer derfor alle sælgere i Lillebror Lotteriet til at tage imod betalingen for lodderne via MobilePay

Når man vil købe et af Lillebror-lodderne, kan det nu i mange tilfælde ske med MobilePay, hvis sælgerne har valgt den mulighed til. Det er naturligvis fortsat muligt at betale med kontanter hos alle sælgere.

På Institut Sankt Joseph på Østerbro er det samtlige klasser i indskolingen og på mellemtrinnet - cirka 450 elever -, der deltager i Lillebror Lotteriet 2017: Her er det Anton og Arvid, der viser lotterisedlerne frem, inden de skal ud på i københavnske gader og stræder for at sælge dem. Foto: Børnehjælpsdagen.

Vil din forening eller klasse også tjene penge ved at sælge lodder?

Foreninger, idrætsklubber og skoleklasser kan stadig nå at tilmelde sig som sælger af lotteriet.  Det kan ske i hele lotteriets salgsperiode, som er 23. marts til 5. juni.

Det koster ikke noget hverken at bestille eller efterbestille lodderne.

Gå direkte til tilmeldingssiden her

 

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.