7. januar 2020, 09:11 Af: Sylvia Blazejowski

Støt anbragte børn via e-Boks app

Børnehjælpsdagen og e-Boks udvider eksisterende samarbejde til gavn for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at gøre en forskel ved at give en donation.

Støt anbragte børn via e-Boks app

Børnehjælpsdagen og e-Boks udvider eksisterende samarbejde til gavn for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at gøre en forskel ved at give en donation.
Hent e-Boks app og støt Børnehjælpsdagens arbejde med en kontant donation. Foto: Børnehjælpsdagen.

Den danske virksomhed, e-Boks, og Børnehjælpsdagen har indgået et donations-samarbejde, der er blevet lanceret i den nye e-Boks app. Her kan brugerne vælge at støtte Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark med enten 50, 100 eller 300 kroner.

e-Boks appen er tilgængelig for de 4,4 millioner danskere, der har e-Boks. Aktuelt har over 1,6 millioner brugere opdateret til den nye app, der kan donwloades i App Store eller Google Play.

Børnehjælpsdagen er blandt i alt otte velgørende organisationer, som e-Boks har valgt at indgå samarbejde med – og som brugerne dermed kan støtte med et kontant beløb via app’en.

“Vi er meget taknemmelige for, at e-Boks har valgt at inddrage Børnehjælpsdagen i den flotte portefølje af gode organisationer. Også en stor tak til de brugere, der vælger at give en donation. Pengene går til vores arbejde med styrke de sociale og personlige kompetencer hos anbragte børn og unge, så de får bedre mulighed for godt og selvstændigt voksenliv”, udtaler Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl.

Eksisterende samarbejde i ny form

Det nye donations-initiativ bygger videre på et eksisterende samarbejde mellem e-Boks og Børnehjælpsdagen. Siden 2015 har e-Boks nemlig ydet deres støtte til Børnehjælpsdagens arbejde – og de anbragte børn – gennem en årlig tennis-event med stjernespilleren Caroline Wozniacki, som virksomheden er sponsor for.

I 2019 blev tennis-eventen afholdt for femte år i træk.

“Det er naturligvis givende for alle parter, når et samarbejde udvikler sig positivt, og vi kan drage nytte af de gode erfaringer, vi allerede har. De forskellige indsatser supplerer hinanden og skaber en stærk fortælling, som vi er meget stolte af. Sammen med e-Boks opfordrer vi til donation og vi sikrer i praksis, at de anbragte børn og unge får en unik oplevelse, som styrker dem på flere planer, både social og personligt “, afslutter Ina Thorndahl.

e-Boks og Børnehjælpsdagen har samarbejdet i de sidste fem år om en stor tennisevent med Caroline Wozniacki. Billedet er fra 2019, hvor 24 anbragte børn og unge deltog. Foto: Kim Agersten.

Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl og e-Boks' direktør, Ulrik Falkner Thagesen, overværer tenniseventen i 2017 i royalt selskab med Børnehjælpsdagens protektor, HKH Kronprinsessen. Foto: Kim Agersten.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.