15. september 2015, 09:24 Af: Sylvia Blazejowski

Topdanmark har indsamlet knap 20.000 kr.

Hen over sommeren har medarbejdere hos Topdanmark doneret næsten 300 klippekort med ubrugte klip til Børnehjælpsdagens arbejde.

Topdanmark har indsamlet knap 20.000 kr.

Hen over sommeren har medarbejdere hos Topdanmark doneret næsten 300 klippekort med ubrugte klip til Børnehjælpsdagens arbejde.
Topdanmarks CSR-ansvarlige Pernille Christensen overrakte 286 klippekort til en værdi af næsten 20.000 kroner til Børnehjælspdagens direktør, Ina Thorndahl. Foto: Børnehjælpsdagen.

Det hele startede med en medarbejders gode ide og en gul kasse ved kantinen. Den 3. september kunne CSR-ansvarlig, Pernille Christensen, så aflevere 286 klippekort til en værdi af næsten 20.000 kr. til Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl, som taknemmeligt tog imod den imponerende bunke kort.

”Det er et stort beløb, som mange anbragte unge kommer til at få rigtig meget glæde af. Det er en nem handling for folk at smide klippekortene i en kasse på arbejdet, men det kan hjælpe de unge utrolig langt,” fortalte Ina Thorndahl.

Velgørenhed i top

Da Topdanmark startede indsamlingen af klippekort i juli, var det med begrænset forventning til udfaldet, men det viste sig hurtigt, at medarbejderne virkelig ved, hvordan man støtter op om velgørenhed.

”Efter bare et par uger havde vi fået over 200 klippekort, og da vi hentede kassen 28. august lå der, ud over flere klippekort, også 100 kr. Det er jo en utrolig flot gestus, som der er grund til at være stolt over,” siger Pernille Christensen.

De mange klippekort sorteret efter farve og værdi. Foto: Børnehjælpsdagen.

Som ringe i vandet

Begejstringen blev kun endnu større, da Ina Thorndahl kunne fortælle, at Topdanmarks indsamling har inspireret 12 andre virksomheder – heriblandt Nykredit og SEB – til at gøre det samme:

”Vi er taknemmelige for, at Topdanmark har startet dette initiativ og kan slet ikke få armene ned over, hvordan det har fået andre store virksomheder til at lave lignende indsamlinger,” sagde hun.

Du kan også donere klip

Indsamlingen af klippekort, som foregår i samarbejde med Din Offentlige Transport, slutter først 15. november 2015. Du kan derfor stadig nå at aflevere ubrugte klippekort og dermed støtte Børnehjælpsdagens arbejde.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.