3. november 2017, 09:51 Af: Kenneth Tingberg

Stor opbakning til Projekt Ungdomsværn 2017 – også fra borgmestre

Otte skoleklasser er netop nu i gang med deres lærerige kampagnearbejde til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark

Stor opbakning til Projekt Ungdomsværn 2017 – også fra borgmestre

Otte skoleklasser er netop nu i gang med deres lærerige kampagnearbejde til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark
Til venstre: Borgmester i Hillerød Kommune, Dorte Meldgaard, køber den første mulepose fra eleverne på Frederiksborg Byskole, 7. I. Til højre: Borgmester i Fredericia Kommune, Jacob Bjerregaard, køber den første mulepose fra eleverne på Kristinebjergskolen, 7.NB. Fotos: Privat.

Cirka 200 skoleelever fra hele landet er netop nu i gang med at føre kampagne til fordel for Børnehjælpsdagens arbejde. Eleverne laver events, samler penge ind, skaffer sponsorater, sælger muleposer – og skaber opmærksomhed på alle mulige måder, både online og offline!

Børnehjælpsdagens skoleprojekt – Ungdomsværn 2017 – ruller med andre ord for fuld kraft! Gennem elevernes flotte arbejde er skoleprojektet endda nået op på politisk niveau: To borgmestre i henholdsvis Hillerød Kommune og Fredericia Kommune har valgt at købe en mulepose og derved støtte anbragte børn og udsatte unge i Danmark!

LÆS OGSÅ: Padborg-elever vinder Ungdomsværn 2016

Se de gode fotos fra de engagerede skoleelever i hele landet:

Elever fra 7.A. på Lyreskovskolen har været en tur i Aabenraa for at sælge Børnehjælpsdagens muleposer som led i Ungdomsværn 2017. Fotos: Lyreskovskolen.

7.I. på Frederiksborg Byskole i Hillerød har kickstartet deres kampagne med at sælge kage til fordel for Børnehjælpsdagens arbejde. Kagesalget fandt sted i forbindelse med skolernes motionsdag. Foto:s Frederiksborg Byskole.

7.NB. fra Kirstinebjergskolen i Fredericia deltager i Ungdomsværn 2017 og har været i fuld gang med at indsamle sponsorgaver fra lokale virksomheder i Fredericia. Gaverne skal bruges til et stort sponsorløb. Fotos: Kirstinebjergskolen.

7.X. på Pilegårdsskolen har været i gang med at sælge kage til de øvrige elever på skolen for at samle penge ind til Børnehjælpsdagen. Fotos: Pilegårdsskolen.

Følg med i skolernes aktiviteter og salg

Deltagerne skal som en del af projektet anvende sociale medier i deres kampagne og alle otte klasser har derfor en Facebook-side hvor man kan følge med i deres aktiviteter og indsamling.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.