3. september 2017, 07:52 Af: Kenneth Tingberg

Stor privat donation til Drømmebanken

137 kilometer! Så meget har en plejefar løbet på bare ét døgn. En præstation der har givet 14.000 kroner til at opfylde drømme for

Stor privat donation til Drømmebanken

137 kilometer! Så meget har en plejefar løbet på bare ét døgn. En præstation der har givet 14.000 kroner til at opfylde drømme for
Plejefaren Søren Bundgård overrækker her beviset på en mobiloverførsel på 14.000 kroner til Drømmebankens projektleder Susanne Jensen. Foto: Bø

Den jyske plejefar Søren Bundgaard har præseteret noget ganske særligt. I weekenden 12-13. august deltog han i et stort 24-timers løb i Viborg – med det specifikke mål at samle penge ind til Børnehjælpsdagen og Drømmebanken.

Han løb non stop i et døgn og tilbagelagde 137,1 km – svarende til 24 omgange rundt om Søndersø. På eget initiativ havde han fået familie, venner og virksomheder til at sponsorere sit løb. Det er løbet(!) op i hele 14.000 kroner, som Drømmebankens projektleder Susanne Jensen nu har fået overrakt.

“At løbe 24 timer i streg er en bedrift, som jeg vil mindes tilbage på med den største glæde. Man finder ud af, hvor langt man egentlig kan presse sig selv, før det går ud over ens dømmekraft. En væsentlig årsag til, at jeg ”blev ved” var, at jeg hele tiden viste, at jo flere kilometer, jeg løb, desto flere penge ville jeg kunne overdrage til Drømmebanken.

Giver drømmen videre

Når Søren har valgt at give sin støtte, skyldes det, at ét af hans plejebørn – David –  selv har fået en drøm opfyldt via ‘Drømmebanken’. David havde en stort ønske om at spille klaver, og Drømmebanken trådte til ved at bevillige ugentlig klaverundervisning på en lokal musikskole.

“Som plejefar vil jeg gerne bakke op om, at andre anbragte børn og unge kan få deres største drømme opfyldt. Det var helt fantastisk at se, hvor glad og forventningsfuld David blev, da han fik nyheden om klaverundervisningen. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at såfremt jeg skulle samle penge ind til velgørenhed i Viborg, så skulle det være til Drømmebanken”, forklarer Søren Bundgaard.

Den jyske plejefar så ud til at løbe med stort overskud under sin deltagelse i 24 timers-løbet i Viborg. Vi er fuld af beundring. Foto: Privat.

Opbakning fra flere kanter

Ud over stor støtte fra familie, venner og bekendte har tre lokale hovedsponsorer bidraget til det samlede donationsbeløb på 14.000 kroner:

Viggo Sørensens Tømmerhandel, Esbjerg
Cafe Guldægget, Esbjerg
Min Købmand, Agerbæk

Desuden har  Jon Stender – Klinik for Idrætsskader og Massage sørget for at give Søren Bundgaard behandlinger under træningen, således at ben og krop var i tip-top.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.