20. april 2022, 10:56 Af: Nina Schive

To dages koncerter for anbragte børn og unge

Børnehjælpsdagen, CoolUnite Fonden, Spar Nord Fonde og Jette Ludwigsen tilbyder fede musikoplevelser til anbragte børn og unge – alt sammen i trygge rammer.

To dages koncerter for anbragte børn og unge

Børnehjælpsdagen, CoolUnite Fonden, Spar Nord Fonde og Jette Ludwigsen tilbyder fede musikoplevelser til anbragte børn og unge – alt sammen i trygge rammer.

Musik rummer mulighed for store oplevelser og sammenhold. Derfor er Børnehjælpsdagen glad for i år at kunne tilbyde anbragte børn og unge at komme til havekoncerterne ’Cooldays’ den 21. og 22. maj i Vanløse. Her optræder blandt andet kunstnerne Artigeardit, Icekiid, Toko og Jimilian.

Det er Jette Hill Ludvigsen, der selv er plejemor, der har taget initiativ til koncerterne. Koncerterne er støttet af Coolunite Fonden og Spar Nord Fonden. Alle er vi gået sammen om dette, da vi gerne vil tilbyde de anbragte børn og unge en mulighed for oplevelse af fællesskab omkring musik i trygge rammer, hvor de kan være sammen med andre anbragte børn og unge.

Fra andre typer af arrangementer med anbragte børn og unge, ved vi i Børnehjælpsdagen, at sådanne fælles oplevelser ofte er med til at knytte tætte og værdifulde bånd mellem både de unge og børnene. Det er særligt givende og udviklende at opleve at være sammen med andre med de samme udfordringer og glæder i livet, som man selv er præget af.

Koncerterne kommer til at foregå i Jettes Hill Ludvigsens og hendes mands private have i Vanløse. Her er der plads til 250 gæster, og hun ved fra andre koncerter, at det er en størrelse, som tilbyder et nært og trygt miljø, når musikken spiller.

Koncerterne lørdag den 21. maj er for de 10-18 årige, og den bliver primært tilbudt til børn og unge på institutioner på Sjælland. Men plejefamilier kan også søge om ledige pladser.

Koncerterne søndag den 22.  er for de lidt mindre børn op til 10 år og deres familie, hvor man blandt andet kan høre Dissing og Dissing og Las.

Tak til Jette Hill Ludvigsen for at kæmpe for koncerterne, og til CoolUnite Fonden og Spar Nord Fonden for at tro på det og støtte det.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.