8. juli 2015, 11:29 Af: Sylvia Blazejowski

Topdanmark indsamler klippekort

Medarbejderne er gået sammen om at indsamle klippekort i den gode sags tjeneste

Topdanmark indsamler klippekort

Medarbejderne er gået sammen om at indsamle klippekort i den gode sags tjeneste
CSR-ansvarlige Pernille Fogh Christensen med indsamlingsboks
CSR-ansvarlige Pernille Fogh Christensen med indsamlingsboksen, der er opstillet hos Topdanmark i Ballerup: Foto: Claus Boesen, Media Press.

En medarbejder fra Topdanmark fik fornyligt en god idé. I stedet for at skulle forbi Nørreport Station eller Hovedbanegården for at kunne donere sit klippekort til Børnehjælpsdagen eller sende det med posten til Movia, kan medarbejderne putte det i en fin hjemmelavet boks i Topdanmarks kantine i Ballerup. Det vil for mange af de 1700 medarbejdere være lettere end at skulle tage turen forbi stationerne eller sende det ind.

CSR-ansvarlig Pernille Fogh Christensen kunne straks se potentialet og var med på idéen:

“Vi er sikkert mange, som har klippekort liggende. Men risikoen for, at de med tiden blot ryger ud, er stor. Man kan nemt glemme at få afleveret klippekortene i de opstillede bokse, og det er simpelthen bare nemmere lige at tage dem med på arbejde og smide dem i en boks her – og dermed støtte udsatte og anbragte børn”.

Udover at sætte en boks op ved kantinen, har Topdanmark også lavet en fin plakat og sendt information ud internt i koncernen, så alle medarbejdere har fået besked om donationsmuligheden.

I Børnehjælpsdagen er vi meget glade og taknemmelige for det fine initiativ.

“Jeg håber, at andre virksomheder vil tage den gode idé til sig. For der er ikke nogen tvivl om, at ethvert klip kan gøre en forskel for os og betyder, at vi kan nå endnu flere anbragte børn og unge. Det unikke ved dette eksempel fra Topdanmark er, at det er medarbejderne, som tager et fælles socialt ansvar, uden at det tager medarbejdernes tid på arbejde eller koster virksomheden penge. Det giver så meget mening, og vi er dybt taknemmelige”, udtaler Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl.

Topdanmark sørger for at indlevere klippekortene til Movia, så de kommer med i den samlede pulje.

Læs mere om Topdanmarks CSR-indsatser

Billedet øverst: Claus Boesen, Media PressBilledet nederst: Plakaten, som Topdanmark har hængt op til information om indsamlingen.

Kort om klippekortindsamlingen:

  • Klippekortet gik på pension den 1. juli 2015.
  • I stedet for at få pengene refunderet for dine klip, kan du donere dem til Børnehjælpsdagen.
  • Du kan aflevere dit klippekort i DSB’s billetsalg på enten Hovedbanegården, Nørreport Station eller i receptionen hos Movia. Du kan også sende dem ind til Movia. Klik her for skema.
  • Du kan donere dit klippekort frem til den 15. november 2015.

STOR TAK TIL TOPDANMARK FOR DET FLOTTE INITIATIV!

 

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.