4. december 2017, 09:54 Af: Kenneth Tingberg

GAVEIDÉER DER HITTER OG STØTTER – TIL HENDE, TIL BOLIGEN OG TIL SPILLEFUGLEN

Børnehjælpsdagen giver dig nogle gode bud på julegaver, der samtidig støtter vores arbejde for de anbragte børn og unge. Priser fra 100 - 599 kroner.

GAVEIDÉER DER HITTER OG STØTTER – TIL HENDE, TIL BOLIGEN OG TIL SPILLEFUGLEN

Børnehjælpsdagen giver dig nogle gode bud på julegaver, der samtidig støtter vores arbejde for de anbragte børn og unge. Priser fra 100 - 599 kroner.
Julegavehits: Jewelry for a Good Cause-smykker, Årsplakaten 2017 og skrabelodder fra Børnehjælpsdagens Julelotteri 2017. Læs mere i teksten nedenfor. Foto: JewelryByAD, Roar Paaske Fotografi, Børnehjælpsdagen og Szhirley (insta).

Hvis du gerne vil forene julens gaveindkøb med velgørenhed, giver vi her inspiration til gode julegaver, hvor overskuddet går til Børnehjælpsdagens arbejde.

1. TIL HENDE

To år i træk har en kendt dansk kvinde designet et smukt, symbolsk halssmykke, der bidrager til Børnehjælpsdagens arbejde. Det er sket gennem ‘Jewelry for a good cause‘, hvor en række kendte personer står bag smykker til fordel for danske hjælpeorganisationer.

Halssmykke fra Nicci Welsh
Her i 2017 er det den internationalt anerkendte makeup-artist Nicci Welsh, der står bag et smykke på vegne af de anbragte børn og unge. Hun har skabt en halskæde med tre fine vedhæng.

Smykket koster 599 kroner, hvoraf 100 kroner går til Børnehjælpsdagen.

LÆS MERE om Nicci Welshs halssmykke
KØB SMYKKET i Jewelry by AD webshoppen

Halssmykke fra Szhirley
I 2016 var det sangerinden Szhirley, der stod bag et halssmykke med et vedhæng, der har form som en drømmefanger. Szhirleys ‘Drømmefanger’ blev det bedst solgte blandt Jewelry for a good cause-smykkerne i 2016 og har indtil videre indbragt 30.032 kroner til Børnehjælpsdagens arbejde!

Smykket koster 499 kroner, hvoraf 100 kroner går til Børnehjælpsdagen.

LÆS MERE om Szhirleys halssmykke
KØB SMYKKET i Jewelry by AD webshoppen

De to kendte kvinder, makeup-artisten Nicci Welsh og sangerinden Szhirley, med hver deres halssmykke, som de har designet med tankerne på anbragte børn og udsatte unge. Smykkerne kan købes hos Jewelry by AD for henholdsvis 599 kroner og 499 kroner - hvoraf 100 kroner går til Børnehjælpsdagen. Foto: Jewelry by AD.

2. TIL BOLIGEN

Pynt dine vægge med et nyere udvalg af Børnehjælpsdagens Årsplakater, der gennem mange år er blevet fremstillet til Årets Børnehjælpsdag. Motivet til plakaterne er blevet tegnet af flere kendte og mindre kendte kunstnere i Danmark. I 2017 er det multikunstneren L:Ron:Harald, der har takket ja til den kreative opgave, og han har skabt et farverigt graffitiværk.

Årsplakaten koster 150 kroner / 200 kroner for signeret udgave. Hele overskuddet går til Børnehjælpsdagen.

LÆS MERE om Årsplakaten 2017
KØB ÅRSPLAKATEN (og tidligere Årsplakater) i vores webshop

Graffiti-kunstneren L:Ron:Harald med Børnehjælpsdagens Årsplakat 2017. Foto: Roar Paaske Fotografi.

3. TIL SPILLEFUGLEN

Hvert år er børn og unge fra skoleklasser og idrætsforeninger over hele landet med til at støtte Børnehjælpsdagens arbejde ved at sælge vores Julelodder og samtidig tjene penge til deres fælleskasse. På hvert skrabelod er der mulighed for at vinde et gavekort på 200 kroner til enten Matas, Kop & Kande, JYSK eller BR-Legetøj.

Et lod koster 20 kroner, og du skal bestille mindst 5 lodder. Vi sender lodderne med posten uden leveringsomkostninger. Hele overskuddet går til Børnehjælpsdagen.

KØB JULELODDER HER

Møder man ingen sælgere af Julelodder i sin by, tilbyder Børnehjælpsdagen at man kan købe skrabelodderne online. Prisen er 20 kroner pr. stk. og man skal købe mindst 5 lodder. Foto: Børnehjælpsdagen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.