11. oktober 2018, 21:25 Af: Sylvia Blazejowski

Vellykket tennis-duel med Wozniacki

23 anbragte børn var (igen) på banen med verdenstjernen hos KB Tennis på Frederiksberg

Vellykket tennis-duel med Wozniacki

23 anbragte børn var (igen) på banen med verdenstjernen hos KB Tennis på Frederiksberg
Tennis-event med Caroline Wozniacki og 22 anbragte b¿rn og unge i dag hos KB Tennis pŒ Frederiksberg. Arrangeret af organisationen B¿rnehj¾lpsdagen og Carolines danske sponsor e-Boks. Til venstre ses B¿rnehj¾lpsdagens direkt¿r Ina Thorndahl, til h¿jre ses e-Boks' direkt¿r Ulrik Thagesen. Foto: Kim Agersten.

Træningstøj og sved på panden. Glade børn og store smil. Begynderserv og stjernestatus.

Den 11. oktober 2018 var på alle måder en begivenhedsrig dag. 23 anbragte børn og unge fik mulighed for at svinge ketsjeren i en intens duel mod verdenstjernen, Caroline Wozniacki.

For fjerde år i træk stod e-Boks og Børnehjælpsdagen nemlig bag en unik tennis-event, som både skal inspirere til mere bevægelse i hverdagen – og sætte spot på værdien af de venskaber, som ofte opstår i kølvandet på forskellige sportaktiviteter, herunder tennis.

Børnene og de unge bor til dagligt i plejefamilier eller på døgninstitutioner. Nogle deltog i tennis-eventen for første gang, andre havde været med før. Her er reaktioner fra nogle af de unge deltagere:

 

"Jeg føler bare, jeg er verdens heldigste pige. Lige siden jeg begyndte at spille tennis, har hun bare gjort noget, jeg gerne vil. I dag lærte hun mig at skyde hårdere, holde rigtigt på grebet på ketcheren og koncentrere mig meget mere. Det er lidt vildt, for der er ikke særlig mange, der får lov til at møde hende", fortæller 10-årige Ashley efter mødet med sit store idol. Ashley træner fast to gange om ugen i Nr. Broby Tennisklub, hvor hun har været medlem i de sidste tre år. Foto: Kim Agersten.

”Det var mega fedt at være med i dag. Det var den bedste kamp, jeg nogensinde har spillet. Jeg var nervøs for at lave fejl, men det gik rigtig godt. Caroline var bare mega sød og venlig. Jeg hun var 100 % procent, som jeg havde forventet. Det bedste i dag har været at se så mange glade ansigter – og så, at jeg vandt mange bolde sammen med Ashley, da vi spillede mod Caroline”, udtaler 12-årige Julia, der siden nytår har spillet i Næstved Tennisklub. Foto: Kim Agersten.

"Det bedste har været at spille med Caroline, fordi hun er jo en superstjerne! Jeg har ikke spillet tennis før, men jeg synes, det var spændende", forklarer 9-årige Alex, der var med til tennis-eventen for første gang. Hans storesøster, 16-årige Monique, var til gengæld med for tredje gang: "Det har været super hyggeligt i dag. Der sker noget forskelligt for hver gang, vi mødes. Nye ting og oplevelser. Det har været sjovt at snakke nogle af de andre, som også har været med før. Det har været et sjovt gensyn", forklarer Monique. Foto: Kim Agersten.

"Jeg har været med til tennis-eventen tre gange. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt og sjovt at være med. Højdepunktet er selvfølgelig at spille mod Caroline. Jeg har over årene fået mere mod at på at spille tennis, og jeg har fået ekstra motivation", forklarer 16-årige Johanne, der lige nu holder pause fra sit tennisspil. fordi hun er på ungdomhøjskole. Når hun kommer hjem igen, vil hun fortsætte med at spille i Sorø Tennisforening, hvor hun har været medlem i snart fire år. Foto: Kim Agersten.

Galleri
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.