29. december 2018, 09:15 Af: Sylvia Blazejowski

Vigtig info: BR-gavekort i Julelotteriet 2018

BR-gavekort er ikke længere en gevinstmulighed i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 på grund af konkurs. Læs her hvad du skal gøre, hvis du har (indsendt) et gevinstlod.

Vigtig info: BR-gavekort i Julelotteriet 2018

BR-gavekort er ikke længere en gevinstmulighed i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 på grund af konkurs. Læs her hvad du skal gøre, hvis du har (indsendt) et gevinstlod.
BR gavekort Julelotteri 2018

TopToy A/S, der står bag BR-Legetøj, er gået konkurs den 28. december 2018 – og det har desværre konsekvenser for Børnehjælpsdagens aktuelle Julelotteri.

Frem til konkursen har en af gevinstmulighederne i Julelotteriet 2018 været gavekort til BR-Legetøj á 200 kroner. Disse gavekort har nu mistet deres kontantværdi, og er derfor ikke længere en valgmulighed, hvis du har skrabet tre hjerter på et af Julelodderne. Proceduren er nu som følger:

  • Hvis du har indsendt dit vinderlod til Børnehjælpsdagen med ønske om et BR-gavekort – og vi ikke har afsendt gavekortet til dig endnu -, så får du mulighed for at vælge et andet gavekort á 200 kroner til enten JYSK, Kop & Kande eller Matas. Børnehjælpsdagen vil hurtigst muligt kontakte dig via den mail eller det telefonnummer, som du har angivet bag på loddet, for at afklare dit alternative ønske.
  • Hvis du har indsendt dit vinderlod til Børnehjælpsdagen med ønske om et BR-gavekort – og vi har afsendt BR-gavekortet til dig inden jul, men du ikke har brugt det endnu – så kan vi desværre ikke tage gavekortet retur og ombytte det til et alternativt gavekort. I dette tilfælde skal du selv gøre krav til konkursboet på mail: toptoy@gorrissenfederspiel.com – hurtigst muligt.
  • Hvis du har skrabet tre hjerter – og endnu ikke har indsendt dit vinderlod til Børnehjælpsdagen – kan du nu vælge mellem et gavekort á 200 kroner til enten JYSK, Kop & Kande eller Matas. Hvis du ønsker JYSK eller Kop & Kande skal du indløse gevinstloddet direkte i butikken. Hvis du ønsker et gavekort til Matas, skal du udfylde felterne på bagsiden af loddet og sende det ind til Børnehjælpsdagen.

Den aktuelle situation/procedure kan ændre sig, hvis der kommer nye oplysninger i sagen. I så fald vil denne nyhed blive opdateret. Husk, at uanset konkursen, så skal alle gevinstlodder i Julelotteriet 2018 fortsat være indløst / indsendt senest den 13. januar 2019. Læs mere herom bag på loddet.

BEMÆRK: Børnehjælpsdagen holder lukket mellem jul og nytår. Kontoret åbner igen den 2. januar 2019 fra kl. 9:00. Har du spørgsmål vedr. ovenstående, så kontakt venligst vores lotteri-ansvarlige, Anne Nielsen, på mail: an@bhd.dk

Børnehjælpsdagen beklager de gener, som konkursen medfører for dig, som lotteri-vinder.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.