12. januar 2016, 10:07 Af: Sylvia Blazejowski

Vildt gavmilde passagerer: Ubrugte klip blev til 867.087 kr!

Indsamling af ubrugte klippekort har givet det største private bidrag til Børnehjælpsdagen i nyere tid.

Vildt gavmilde passagerer: Ubrugte klip blev til 867.087 kr!

Indsamling af ubrugte klippekort har givet det største private bidrag til Børnehjælpsdagen i nyere tid.
Gruppebillede foran Børnehjælpsdagens kontor i København
Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl (tv) modtager den flotte donation sammen med Nicole, Amanda og Lærke, der er alle er med i Børnehjælpsdagens Ungepanel. Nicole er anbragt på et opholdssted. Amanda og Lærke har tidligere været anbragt. Checken overrækkes af centerchef i Movia, Søren Englund (th) på vegne af de tre trafikselskaber. Foto: Kim Agersten.

Det flotte beløb er resultatet af sidste års velgørende indsamling, hvor tusindvis af kunder fra Movia, Metroselskabet og DSB – i forbindelse med udfasningen af klippekortet i hovedstaden – fik mulighed for at donere deres ubrugte klip til Børnehjælpsdagen.

LÆS OGSÅ: Doner dine klip til fordel for anbragte børn

Største private bidrag i nyere tid

“Vi er rigtig glade for, at så mange af vores kunder har valgt at støtte op om Børnehjælpsdagens arbejde ved at donere deres klippekort. Der skal derfor lyde en stor tak til vores kunder for deres bidrag til arbejdet med anbragte børn og unge”, siger centerchef i Movia, Søren Englund, da han overrakte pengene til Børnehjælpsdagen på vegne af de tre trafikselskaber.

I Børnehjælpsdagens regi er klippekort-indsamlingen en af de største i nyere tid, målt i bidrag fra privatpersoner. Sidste gang hjælpeorganisationen modtog en lignende donation var i forbindelse med projektet ‘Roskilde Runder Op’, tilbage i 2007.

Et gigantisk beløb for en mindre hjælpeorganisation

“867.087 kroner er fantastisk mange penge for Børnehjælpsdagen, og beløbet vil dermed kunne sikre et væld af arrangementer og aktiviteter for de anbragte børn, som ofte har haft en svær opvækst”, forklarer Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl og fortsætter:

“Vi er så rørte over den store respons fra danskerne og dybt taknemmelige for, at Movia, Metroselskabet og DSB har givet os denne donationsmulighed til at starte med. Samtidig vil vi gerne takke de mange virksomheder, som har opfordret deres medarbejdere til at donere klippekort gennem deres arbejdsplads”.

CSR-ansvarlig Pernille Fogh Christensen fra TopDanmark
CSR-ansvarlig Pernille Fogh Christensen fra TopDanmark med indsamlingskassen til medarbejdernes klippekort. Foto: laus Boesen, Media Press.

Lokale initiativer

En række virksomheder og privatpersoner var med til at bakke op om det gode initativ med indsamlingskasser i kantiner og andre centrale steder. Det har haft stor indflydelse på det samlede resultat.

Stor tak til følgende virksomheder og foreninger:

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.