Unge Ambassadører

Børnehjælpsdagen har en gruppe dedikerede unge ambassadører, som alle har en anbringelsesbaggrund. De er talerør for organisationen, som de selv har fået støtte af over årene.

Unge Ambassadører

Børnehjælpsdagen har en gruppe dedikerede unge ambassadører, som alle har en anbringelsesbaggrund. De er talerør for organisationen, som de selv har fået støtte af over årene.
Et uddrag af Børnehjælpsdagens ungeambassadører

Vores Unge Ambassadører er talerør for Børnehjælpsdagens arbejde samt for anbragte børn og unge i Danmark.

Unge Ambassadørerne deltager blandt andet i foredrag på skoler, debatter på Folkemødet, præsentationer for virksomheder samt ideer og forbedringer til politikernes arbejde på anbringelsesområdet.

Som frivillig Unge Ambassadør hos Børnehjælpsdagen deler de unge ud af deres egen personlige historie. De er derfor med til at nedbryde fordomme og støtte Børnehjælpsdagens arbejde. Børnehjælpsdagens Unge Ambassadører består af nuværende eller tidligere anbragte unge. De har alle har haft en tilknytning til Børnehjælpsdagen og de kender derfor til de indsatser og initiativer, som organisationen tilbyder.

Vi er meget taknemmelige for den store indsats, som Unge Ambassadørerne yder – og vi er beærede over, at så mange unge mennesker har sagt ja til at arbejde frivilligt og fortælle deres personlige historie!

Mød vores Unge Ambassadører

Cecilie, 20 år
Unge Ambassadør
Jeg ved, hvor vigtigt det er, at der er nogle mennesker, der bakker op om de anbragte børn og unge. Det, der motiverer mig allermest, er, at se hvor meget Børnehjælps-dagen, hjælper dem. Jeg har selv fået støtte gennem EMPOWER4U.
Christian, 24 år
Unge Ambassadør
Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej. Udtalelse på vej.
Julie, 24 år
Unge Ambassadør
Jeg har selv været anbragt. Derfor føler jeg også, det er vigtigt at være en talsperson for anbragte. Jeg har altid elsket at hjælpe andre mennesker. Jeg vil gerne gøre en forskel og være med til at sprede vigtige budskaber.
Louise, 21 år
Unge Ambassadør
Jeg vil gerne gøre op med de fordomme, der er om at være anbragt – og være med til at gøre det bedre at være anbragt i Danmark. Jeg vil gerne give noget af den hjælp, som jeg selv har fået, tilbage til andre udsatte.
Maria, 25 år
Unge Ambassadør
Det motiverer mig, at jeg kan viderebringe en livsfortælling, der kan være til gavn for andre. Jeg vil gerne inspirere fagfolk, der arbejder inden for området, til at skabe bedre vilkår for unge, der er anbragt uden for hjemmet.
Matin, 21 år
Unge Ambassadør
Børnehjælpsdagen har hjulpet mig rigtig meget bl.a. ved EMPOWER4U. Det er en ære og en fornøjelse at kunne give noget videre man selv har fået med. Det betyder rigtig meget, at kunne hjælpe andre unge mennesker.
Nadia, 21 år
Unge Ambassadør
Jeg oplever, at jeg er med til at nedbryde fordomme og tabuer. Dét gør mig enormt glad. De erfaringer, jeg har gjort, vil jeg gerne bringe med ind i unge ambassadørkorpset, og samtidig  være med til at gøre endnu mere.
Natascha, 25 år
Unge Ambassadør
Jeg glæder til at kunne være en inspiration for andre unge, der har det svært. Jeg vil gerne fortælle min historie og vise, at det er okay at tale om ‘det at være anbragt’. Det er ikke et tabu at være anbragt.
Nicole, 21 år
Unge Ambassadør
Jeg har selv har været anbragt i mange år. Det er en stor ting for mig at være Børnehjælpsdagens ansigt udadtil og kunne gøre en forskel for dem, som har det svært. Jeg er stolt over at være deres stemme.
Rama, 20 år
Unge Ambassadør
Jeg vil, som Børnehjælpsdagen har hjulpet mig, gerne hjælpe andre og give folk at andet syn på plejefamilier. Jeg glæder mig til at komme ud til foredrag og snakke med i politikken omkring tvangsfjernelser.
Rikke A, 23 år
Unge Ambassadør
Det motiverer mig at vide hvordan, Børnehjælpsdagen kan hjælpe en videre i livet. Jeg ved, at det kan lykkes at få et godt og meningsfuldt liv. Hvis jeg bare kan motivere én ung, så er det det hele værd.
Rikke, 19 år
Unge Ambassadør
For mig betyder det rigtig meget, at jeg kan vise andre, at dit liv kan udvikle sig lykkeligt, selvom dit liv er startet dårligt. Min motivation er, at andre får et indblik i, at hvis du stoler på dig selv, så kan du alt.
Sabine, 24 år
Unge Ambassadør
Jeg er blevet unge ambassadør, fordi jeg vil være et talerør for Børnehjælpsdagen. Jeg vil gerne være en del af et team, som hjælper og motiverer andre børn og unge til at styrke deres person-lige og sociale kompetencer.
Sara, 25 år
Unge Ambassadør
Dengang jeg var anbragt, var noget af det mest fantastiske at opleve Børnehjælpsdagen. Det vil jeg gerne give tilbage, og jeg må indrømme, at det udtryk børnene og de unge har i øjnene er noget, jeg kan genkende i mig selv.
Silas, 22 år
Unge Ambassadør
Det betyder meget for mig at være unge ambassadør – det er jo stort i sig selv! Jeg har fået en masse af Børnehjælpsdagen. Jeg har fået støtte og drømme opfyldt. Nu er det min tur til at give noget tilbage.
Tobias F, 20 år
Unge Ambassadør
Det motiverer mig er, at jeg som unge ambassadør, i en vis grad være de anbragtes stemme. Hvis vi stiller os frem med udtalelser fra egne oplevelser fra det danske system, så håber jeg, at de tager os mere seriøst.
Tobias K, 25 år
Unge Ambassadør
Jeg har sagt ja til at blive unge ambassadør, fordi jeg finder det interessant at arbejde med Børnehjælpsdagen. Chancen for at kunne sprede ordet og gøre en forskel for udsatte børn og unge er kun en god ting.
Victor, 21 år
Unge Ambassadør
Jeg vil gerne gøre en forskel for andre unge udsatte med størst effekt – f.eks. ved at fortælle om min egen erfaring ude på skoler, til folkemøder og i artikler. Jeg glæder mig allermest til at se smilet på de unges ansigter.

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.