27. oktober 2016, 10:02 Af: Kenneth Tingberg

Brug mobilen og køb Julelodder hos de lokale børn

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2016 er på gaden fra 31. oktober med et nyt kundevenligt tiltag, der gør det muligt at købe lodder med mobiltelefonen.

Brug mobilen og køb Julelodder hos de lokale børn

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2016 er på gaden fra 31. oktober med et nyt kundevenligt tiltag, der gør det muligt at købe lodder med mobiltelefonen.
Køb Julelodder mde mobilen
Der er mange steder mulighed for at købe Julelodder med mobilen. Foto: Børnehjælpsdagen.

Ved at købe et Julelod hos et af de mange foreningsbørn og skolelever støtter man ikke blot det lokale skole- og fritidsliv, men også hjælpeorganisationens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Skrabelodderne koster 20 kroner pr. styk, hvoraf foreningen eller klassen kan tjene 8,50 kroner, mens de resterende 11,50 kroner går til Børnehjælpsdagen.

Køb via mobilen er nyt kundevenligt tiltag

Børnehjælpsdagen imødekommer tidens tendens, hvor flere og flere bruger deres mobiltelefoner til at betale med. Alene app’en MobilePay har flere end tre millioner brugere.

“Gennem de seneste år har vi modtaget et stigende antal tilbagemeldinger fra vores sælgere om, at de interesserede købere ikke har kontanter på sig. Det er en ærgerlig situation for både købere og sælgere, og det ønsker vi som lotteriansvarlige at gøre noget ved”, fortæller Anne Nielsen fra Børnehjælpsdagen.

Den danske hjælpeorganisation har derfor udviklet et informationsmateriale, der skal gøre det trygt og nemt for købere at bruge mobilen til betaling. Der er allerede 40 procent af de deltagende skoleklasser og idrætsforeninger, der har taget det til sig.

Betal med MobilePay, Swipp eller kontanter

Når man vil købe et af Julelodderne, kan det altså nu i mange tilfælde ske med mobiletelfonen; lodsælgerne tager imod enten MobilePay eller Swipp. Det er naturligvis fortsat muligt at betale med kontanter hos alle sælgere.

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS JULELOTTERI

  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999
  • Julelotteriet er på gaden i perioden 31. oktober – 24. december
  • Skrabelodderne bliver solgt over hele landet af børn og unge, der er tilknyttet en fritidsforening, idrætsklub eler skoleklasse
  • Når man køber et Julelod og skraber tre pakker, vinder man et gavekort på 200 kroner til enten Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande
  • Den samlede gevinstsum i Julelotteriet er i 2016 på 2.200.000 kroner.

FAKTA OM ANBRAGTE BØRN I DANMARK

Ifølge Ankestyrelsens seneste tal er cirka 11.000 børn og unge (0-17 år) anbragt uden for hjemmet i Danmark. Børnene bor typisk i plejefamilier eller på børnehjem (akut- eller døgninstitutioner, opholdssteder, behandlingshjem, mv.)

En anbringelse kan skyldes mange forskellige årsager, men typisk har barnet været udsat for omsorgsvigt, overgreb, misbrug eller psykisk sygdom i familien.

SE HVOR MANGE BØRN OG UNGE JERES KOMMUNE HAR ANBRAGT

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges kompetencer, fysiske og mentale robusthed gennem projekter, camps og 1-dags-arrangementer, der bliver afholdt over hele landet. Sidste år fik 8.727 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har kontor i København (2300) og Aarhus (8000).

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Se hvor mange børn og unge, der er anbragt af din kommune (pdf)

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Galleri
  • Hent pressefoto
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.