23. november 2015, 09:18 Af: Sylvia Blazejowski

Danske ministre hylder Silkeborg-elevers støtte til anbragte børn

Danske ministre hylder Silkeborg-elevers støtte til anbragte børn

Vinderklassen i 'Ungdomsværn 2015' blev 7.C. fra Kornmod Realskole i Silkeborg. Klassen blev hyldet på deres skole ved en kåring den 23. november 2015.

“Kære 7.C. I har vist, at I kan sætte noget stort i værk. I har vist, at I kan gøre en forskel for de børn og unge i Danmark, som er mest udsatte og sårbare. Det kan I godt være stolte af. Og Kornmod Realskole – og jeres lærere – kan også godt være stolte af jer”.

Disse ord tilhører Danmarks undervisningsminister Ellen Trane Nørby, der giver sin hyldest og anerkendelse til 7.C. fra Kornmod Realskole i Silkeborg.

Klassen er vinder af Børnehjælpsdagens landsdækkende projekt ‘Ungdomsværn’.

Det bliver markeret i dag, mandag den 23. november 2015, kl. 11:00 på Kornmod Realskole. Her modtager eleverne blandt andet en check på 10.000 kroner – samt videohilsener fra både undervisningsministeren og socialminister Karen Ellemann.

Se Ellen Trane Nørbys videohilsen til 7.C. her

Se Karen Ellemanns videohilsen til 7.C. her

I projektet ‘Ungdomsværn’ har 7.C. dystet mod 27 andre skoleklasser fra hele landet om at lave den bedste PR- og fundraisingkampagne til fordel for anbragte børn og unge i Danmark. Læs mere på www.ungdomsvaern.dk

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Download pressefotos
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.