4. februar 2015, 11:19 Af: Kenneth Tingberg

Hvem skal have årets lillebror pris 2015 i dit lokalområde?

Børnehjælpsdagen søger værdige kandidater, der fortjener Lillebror Prisen – samt 50.000 kroner – for et særligt arbejde med børn og unge

Hvem skal have årets lillebror pris 2015 i dit lokalområde?

Børnehjælpsdagen søger værdige kandidater, der fortjener Lillebror Prisen – samt 50.000 kroner – for et særligt arbejde med børn og unge
Børnehjælpsdagens ambassadør, Felix Smith, viser Lillebror-statuetten frem. Foto: Kim Agersten.

Kender du nogen, der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats for børn og unge – enten i dit lokale område eller på landsplan? Så send et tip til Børnehjælpsdagen.

Den danske hjælpeorganisation leder nemlig efter værdige kandidater, der kan komme i betragtning til Lillebror Prisen 2015 og den medfølgende check på 50.000 kroner.

Med Lillebror Prisen ønsker Børnehjælpsdagen at hylde de mange ildsjæle, frivillige kræfter samt velgørende projekter, der har gjort en betydelig forskel for børn og unge i Danmark.

Byd ind med din kandidat

Da valget af årets prismodtager bliver truffet på baggrund af indstillinger, har hjælpeorganisationen i høj grad brug for input fra omverdenen.

”Vi håber, at danskerne vil sætte sig til tasterne og sende os nogle motiverende ord om et lokalt eller landsdækkende initiativ, som, de mener, bør få anerkendelse. Vi ser frem til
at modtage rigtig mange gode bud på kandidater til årets Lillebror Pris”, fortæller Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl.

Siden 1993 har Lillebror Prisen været et kærkomment skulderklap til både unge iværksættere og mere etablerede foreninger, som f.eks. ’Natteravnene’ og ’Grønlandske Børn’.

Sidste år gik prisen til Børnehuset SIV i Farum – en daginstitution, der yder særlig støtte til alvorligt syge børn og deres familier.

Praktiske oplysninger og fakta

Børnehjælpsdagen skal have indstillingerne til Lillebror Prisen i hænde senest mandag, den 23. februar 2015 – enten med almindelig post eller pr. mail: an@bhd.dk . Læs mere om indstillingskriterierne på www.bhd.dk/aktiviteter/lillebror-prisen

Børnehjælpsdagens priskomité udpeger årets prismodtager på baggrund af de fremsendte indstillinger. Selve uddelingen af Lillebror Prisen finder sted torsdag, den 23. april 2015 på
Københavns Rådhus.

Børnehjælpsdagen er en upolitisk hjælpeorganisation, der støtter anbragte børn og unge i Danmark. Læs mere på www.bhd.dk

Fakta om Lillebror Prisen

  • Børnehjælpsdagens Lillebror Pris bliver uddelt hvert forår.
  • I 2015 finder prisuddelingen sted den 23. april på Københavns Rådhus.
  • Med prisen følger 50.000 kroner samt en Lillebror-statuette, der er skabt af kunstneren Hanne Varming.
  • Børnehjælpsdagens priskomité, der består af 12 medlemmer, udpeger prismodtageren på baggrund af indkomne indstillinger.

Fakta om Børnehjælpsdagen

  • Børnehjælpsdagen er en landsdækkende og upolitisk hjælpeorganisation, stiftet i 1904.
  • Børnehjælpsdagen arbejder for de mange anbragte børn og unge, der bor uden for hjemmet i Danmark.
  • Børnehjælpsdagen støtter de anbragte børn og unge med særlige oplevelser og events, som kan styrke deres selvværd og kompetencer.
  • H.K.H. Kronprinsesse Mary er protektor for Børnehjælpsdagen.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Sylvia Blazejowski
Presseansvarlig
Børnehjælpsdagen
sb@bhd.dk / 3530 9310

Download pressefotos
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.