5. maj 2017, 10:43 Af: Kenneth Tingberg

KØBENHAVN: Velgørende ballonhav og børneaktiviteter til fordel for anbragte børn og unge i Danmark

Kom til Årets Børnehjælpsdag, den 6. maj, i Kongens Have i København! Slip 1000 drømme-balloner fri. Mød tv-værten Bubber, skuespilleren Timm Vladimir og danseren Jenna Bagge. Vær med til at lege i den gode sags tjeneste!

KØBENHAVN: Velgørende ballonhav og børneaktiviteter til fordel for anbragte børn og unge i Danmark

Kom til Årets Børnehjælpsdag, den 6. maj, i Kongens Have i København! Slip 1000 drømme-balloner fri. Mød tv-værten Bubber, skuespilleren Timm Vladimir og danseren Jenna Bagge. Vær med til at lege i den gode sags tjeneste!

Lørdag den 6. maj 2017 er det ‘Årets Børnehjælpsdag‘. I den forbindelse står Børnehjælpsdagen bag et velgørende arrangement kl. 10:30-12:00 i Kongens Have, København, for både børn og voksne:

Slip 1000 drømme-balloner fri. Mød tv-værten Bubber, skuespilleren Timm Vladimir og danseren Jenna Bagge. Vær med til at lege i den gode sags tjeneste!

Det er gratis at deltage.

Årets Børnehjælpsdag 2017 er en hyldest til de cirka 11.000 anbragte børn og unge i Danmark. Disse børn og unge bor hos plejefamilier eller på børnehjem – og vokser op uden deres forældre i hverdagen. På trods af en svær barndom så har de unge mennesker mange (fremtids)-drømme, der fortjener at blive set, hørt og anerkendt.

Program (kl. 10:30-12:00):

Slip drømme-balloner fri sammen med Bubber, Timm og Jenna

Vær med til at sende 1000 smukke drømme-balloner til vejrs sammen med tv-værten Bubber og skuespilleren Timm Vladimir, der begge er ambassadører for Børnehjælpsdagen, samt danseren Jenna Bagge (kendt fra tv-programmet ‘Vild med dans’). Ballonerne indeholder små, personlige tegninger. De er lavet af anbragte børn og unge, der bor på døgninstitutioner eller hos plejefamilier i Danmark. Tegningerne skildrer børnenes drømme – store som små.

BEMÆRK: Opsendelsen af ballonerne sker præcis kl. 11:00.
Ballonerne er fremstillet af naturgummi og er biologisk nedbrydelige i naturen.

Deltag i børneaktiviteter på plænen med Timm

Børn og barnlige sjæle kan deltage i sjove aktiviteter og lege, som frivillige fra Børnehjælpsdagen afvikler på græsarealet. Der vil for eksempel være leg med faldskærm, hullahopringe og ‘hurtige kartofler’. Skuespilleren Timm Vladimir er med til at sætte gang i festlighederne.

Lav dit eget drømmebadge med Jenna

Lad fantasien få frit spil og design et drømme-badge i den kreative workshop, hvor danseren Jenna Bagge hjælper til. Lav en lille tegning på et rundt stykke papir og få den trykt som et bagde, der kan sættes på tøjet. Alle materialer til at tegne og dekorere med findes på stedet.

Oplev Årsplakaten 2017 og køb et eksemplar hos Bubber

Børnehjælpsdagens Årsplakat 2017 bliver offentliggjort den 6. maj. Motivet er skabt af den danske multikunstner og rapper L:Ron:Harald, der gennem grafitti har visualiseret budskabet om at hylde anbragte børn og unge – samt deres håb og drømme. Køb en Årsplakat i den lille stand, hvor Bubber byder velkommen.

BEMÆRK: Årsplakaten 2017 kan også købes online fra den 6. maj 2017.


Der kan forekomme ændringer eller tilføjelser til programmet.
Hold dig opdateret her på Børnehjælpsdagens hjemmeside.

BEMÆRK: Årets Børnehjælpsdag 2017 bliver også afholdt i Aarhus, den 6. maj. Læs mere om programmet her.

FAKTA OM ÅRETS BØRNEHJÆLPSDAG

‘Årets Børnehjælpsdag’ bliver afholdt hvert år den 6. maj. Det er den danske hjælpeorganisation, Børnehjælpsdagen, der står bag.

‘Årets Børnehjælpsdag’ er en hyldest og støtte til de anbragte børn og udsatte unge, som Børnehjælpsdagen arbejder for i Danmark.

Den 6. maj 2017 bliver ‘Årets Børnehjælpsdag’ markeret både i København (Kongens Have) og Aarhus (Rådhusparken). Begge steder, kl. 11:00, opsendes 1000 balloner, der indeholder anbragte børn og unges drømmetegninger.

Det er første gang, at ‘Årets Børnehjælpsdag’ finder sted i Aarhus. Her bliver arrangementet afholdt i samarbejde med My Playground / Aarhus 2017 og Børnekulturhuset i Aarhus.

‘Årets Børnehjælpsdag’ er blevet afholdt i København siden 1904. Alle busser i hovedstadsområdet flager i anledning af denne dag.

På Årets Børnehjælpsdag offentliggøres Børnehjælpsdagens årsplakat, der er skabt af en kunstner eller illustrator. Plakattraditionen går tilbage til 1904.

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Download pressefotos
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.