1. november 2016, 08:36 Af: Sylvia Blazejowski

NAVNE: Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Erfaren erhvervsprofil vil styrke samarbejdet mellem hjælpeorganisationen og virksomheder til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

NAVNE: Nyt medlem i Børnehjælpsdagens bestyrelse

Erfaren erhvervsprofil vil styrke samarbejdet mellem hjælpeorganisationen og virksomheder til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.
Søren Lindbo
Søren Lindbo, tidl. direktør i Aon Denmark, er indtrådt i Børnehjælpsdagens bestyrelse. Foto: Kim Agersten.

Søren Lindbo, tidl. direktør i Aon Denmark, er indtrådt i Børnehjælpsdagens bestyrelse. Søren Lindbo har mere end 30 års erfaring inden for pensions- og forsikringsbranchen, og har været topchef i den danske forsikringsmægler, Aon Denmark, i 17 år (1999-2016).

Med den nye bestyrelsespost fortsætter Søren Lindbo sit store engagement i Børnehjælpsdagen. Siden 2007 har Aon Denmark nemlig været storsponsor for hjælpeorganisationen.

“Jeg er rigtig glad for at blive en del af Børnehjælpsdagens bestyrelse. Jeg synes, det er en naturlig forlængelse af det samarbejde, som vi har haft igennem mange år. Jeg brænder stadig for idéen og tanken bag Børnehjælpsdagen, og jeg har en dybfølt interesse for det arbejde, som bliver udført, hver eneste dag, til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark”, udtaler Søren Lindbo.

Ønsker samarbejde med flere virksomheder

Den erfarne erhvervsmand har flere tanker om, hvordan han konkret kan bidrage til bestyrelsesarbejdet, der i øvrigt foregår helt på frivillig basis.

“Jeg håber, jeg kan bidrage med et med stort netværk og nogle kreative idéer til, hvordan vi fortsat kan udvikle hele idéen bag Børnehjælpsdagen. Jeg har absolut en lyst til at se, om vi kan engagere erhvervslivet lidt mere. Ikke nødvendigvis med ‘hatten i hånden’, men i forhold til at lave samarbejdsaftaler, der kan gavne de udsatte unge, som har brug for få en uddannelse og et job”, forklarer Søren Lindbo.

Udover sine kompetencer inden for virksomhedsledelse og forretningsudvikling har Søren Lindbo også stor erfaring med bestyrelsesarbejde. Aktuelt er han bestyrelses-medlem i APC Forsikringsmæglere A/S, Contea Assurance, Forsikringsmæglerselskab P/S samt NordicNetcare.

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges kompetencer, fysiske og mentale robusthed gennem projekter, camps og 1-dags-arrangementer, der bliver afholdt over hele landet. Sidste år fik 8.727 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har kontor i København (2300) og Aarhus (8000).

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelp

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Galleri
  • PRESSEFOTO 1: Søren Lindbo. Fotokredittering: Kim Agersten.
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.