15. marts 2018, 08:32 Af: Kenneth Tingberg

NAVNENYT: 25 års jubilæum for velgørende pris

NAVNENYT: 25 års jubilæum for velgørende pris

Lillebror-statuetten er skabt af den danske kunstner Hanne Varming. Foto: Kim Agersten.

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris fejrer 25 års jubilæum

Siden 1993 har den danske hjælpeorganisation Børnehjælpsdagen uddelt Børnehjælspdagens Lillebror Pris – og kan dermed i år markere et flot 25 års jubilæum, når uddelingen af prisen finder sted den 22. marts i København.

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris uddeles hvert år til et projekt, initiativ, organisation eller forening, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for børn og unge i Danmark. Med prisen følger en check på 50.000 kroner samt en Lillebror-statuette, der er skabt af kunstneren Hanne Varming.

Det er Børnehjælpsdagens Priskomité, der udpeger de nominerede – samt den endelige prismodtager – på baggrund af indstillinger fra offentligheden. I år er Lær for Livet, BROEN Danmark og Læs for Livet nomineret.

Modtageren af Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018 bliver offentliggjort den 22. marts i Festsalen på Københavns Rådhus, der alle årene har dannet den fysiske ramme for prisuddelingen. Det kræver invitation at deltage i arrangementet.

Se hele listen af tidligere prismodtagere her (1993-2017).

Læs mere på www.bhd.dk/lillebror-prisen

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen arbejder med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark, så de får bedre mulighed for et selvstændigt voksenliv. Hjælpeorganisationen har særligt fokus på at styrke målgruppens mentale samt fysiske robusthed gennem en lang række tilbud, der finder sted over hele landet.

Sidste år fik 9720 anbragte børn og udsatte unge – i plejefamilie, på børnehjem og i efterværn – glæde af Børnehjælpsdagens arbejde. Læs mere på www.bhd.dk

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Download pressefotos
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.