25. oktober 2017, 07:38 Af: Kenneth Tingberg

Støt lokale skole- og foreningsbørn med køb af julelodder

Fra 31. oktober og frem til jul er der igen mulighed for at bakke op om det lokale salg af Børnehjælpsdagens julelodder og dermed støtte områdets børn og unge.

Støt lokale skole- og foreningsbørn med køb af julelodder

Fra 31. oktober og frem til jul er der igen mulighed for at bakke op om det lokale salg af Børnehjælpsdagens julelodder og dermed støtte områdets børn og unge.
Foto: Børnehjælpsdagen.

De velgørende julelodder koster 20 kroner pr. styk, og for hvert solgt lod tjener de lokale skole- og foreningsbørn 8,50 kroner. Det kan nemt give mange penge til fælleskassen, som ofte er øremærket lejrskoler, træningsudstyr og stævner.

SE, HVILKE FORENINGER / KLASSER DER SÆLGER I JERES OMRÅDE

Der er også noget at hente for den enkelte køber, der har mulighed for at skrabe sig til et gavekort på 200 kroner til enten Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande.

Lodsalg støtter anbragte børn og udsatte unge – også lokalt

Overskuddet fra salget af julelodderne går til Børnehjælpsdagens vigtige arbejde for de mere end 13.500 børn og unge, der er anbragt via alle kommuner i Danmark.

SE, HVOR MANGE BØRN OG UNGE DER ER ANBRAGT VIA JERES KOMMUNE

“Vi håber, at der også i år vil være stor lokal opbakning til vores julelotteri. Overskuddet er essentielt for, at vi fortsat kan styrke de mange anbragte børn og unge gennem vores projekter og aktiviteter”, fortæller Anne Nielsen, der er lotteriansvarlig i Børnehjælpsdagen.

Fortsat muligt at tilmelde sig som sælgere

Nye sælgere kan tilmelde sig i hele salgsperioden, som er 31. oktober – 24. december 2017. Det koster ikke noget at bestille lodder, og usolgte lodder kan returneres. Tilmelding sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/julelotteri

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS JULELOTTERI

  • Julelotteriet er på gaden i perioden 31. oktober – 24. december 2017
  • Skrabelodderne bliver solgt over hele landet af børn og unge, der er tilknyttet en fritidsforening, idrætsklub eller skoleklasse
  • Julelodderne kan købes med både MobilePay og kontanter
  • Overskuddet fra salget af julelodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark
  • Den samlede gevinstsum i Julelotteriet er i 2017 på 2.200.000 kroner.

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen arbejder med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark, så de får bedre mulighed for et selvstændigt voksenliv. Hjælpeorganisationen har særligt fokus på at styrke målgruppens mentale og fysiske robusthed gennem en lang række tilbud, der finder sted over hele landet.

Sidste år fik 9.720 anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har fokus på at indrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet “børn hjælper børn”. Det sker blandt andet gennem Julelotteriet, Lillebror Lotteriet og projektet ‘Ungdomsværn’.

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski
Pressechef i Børnehjælpsdagen
D: 3530 9310 M: 2682 8923
sb@bhd.dk – www.bhd.dk

Download pressefotos
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.