STØT SOM PRIVAT

Fast bidrag

Tag ansvar og bliv fast bidragsyder i Børnehjælpsdagen. Hjælp os med at styrke endnu flere anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid.

Fast bidrag

Tag ansvar og bliv fast bidragsyder i Børnehjælpsdagen. Hjælp os med at styrke endnu flere anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid.
Giv et fast bidrag hver måned eller år og støt anbragte børn og unge i Danmark

Vil du være med til at investere i anbragte børns fremtid? Det kan være en barsk start på livet, når man ikke kan bo hjemme hos sin mor og far. Ofte er anbragte børn fjernet fra hjemmet på grund af groft omsorgssvigt, alvorlig sygdom eller dødsfald i nærmeste familie.

Bliv fast bidragsyder i Børnehjælpsdagen. Din hjælp er afgørende for vores arbejde med at styrke tusindevis af anbragte børn og udsatte unge i Danmark, så de får bedre mulighed for et selvstændigt voksenliv.

Hele din støtte er fradragsberettiget og kan derfor trækkes fra i skat. Du bestemmer selv beløbet, og om du ønsker at bidrage hver måned eller år. Tak for din støtte!

GIV ET BIDRAG MED ET FAST BELØB HVER MÅNED ELLER HVERT ÅR – UDFYLD FELTERNE HERUNDER

 

  • Såfremt du ønsker fradrag hos SKAT for din donation, kræver det at du oplyser dit CPR-nummer
  • Ved oplysning af bankkonto og CPR-nummer, vil vi automatisk tilmelde dig Betalingsservice, med dit faste bidrag.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdage må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med denne donation.

 
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

—————————————————————————————–

Der er mange fordele ved Betalingsservice

Ved at tilmelde dig Betalingsservice, opnår du en nem og sikker betalingsmåde med automatisk betaling hver måned eller en gang om året. Samtidig holder vi de administrative omkostninger nede.

Praktisk information

  • Du modtager Børnehjælpdagens nyhedsbrev, der udkommer ca. hver 2. måned, hvor du blandt andet kan læse om vores mange aktiviteter for anbragte børn og unge.
  • Både nyhedsbrev og Betalingsservice kan naturligvis nemt afmeldes til hver en tid.
  • Du kan løbende følge med i vores indsats og resultater her på vores hjemmeside, i vores nyhedsbreve, samt på vores Facebook side: www.facebook.com/bornehjaelpsdagen
  • Dine oplysninger opbevares fortroligt og vil kun blive sendt til Betalingsservice via sikret system.
  • Børnehjælpsdagen er medlem af ISOBRO, Indsamlingsorganisationernes Brancheforening, og følger branchens indsamlingsetiske retningslinjer.
STØT OS - DEL SIDEN

FÅ SKATTEFRADRAG FOR DIN DONATION

Få skattefradrag når du som privatperson giver en donation til Børnehjælpsdagen

©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.