STØT SOM PRIVAT

Online donation

Når du giver et bidrag til Børnehjælpsdagen, så støtter du vores arbejde for anbragte børn og udsatte unge, der bor uden for hjemmet i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid!

Online donation

Når du giver et bidrag til Børnehjælpsdagen, så støtter du vores arbejde for anbragte børn og udsatte unge, der bor uden for hjemmet i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid!
Giv et bidrag til anbragte børn og unge i Danmark

Hver eneste dag bliver 6 børn anbragt uden for hjemmet i Danmark! Hver 14. dansker har på et tidspunkt i deres liv været anbragt. 66 procent af de anbragte unge får ikke mere uddannelse end 9. klasse eksamen og kun 7 procent kommer i gymnasiet! Det er de barske facts, som Børnehjælpsdagens arbejde tager afsæt i.

Når du giver en donation, er det fradragsberettiget op til 15.900 kr. pr. år (gælder 2019), når du støtter Børnehjælpsdagen.

Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904 er godkendt af Indsamlingsnævnet til at lave indsamlinger via hjemmeside, nyhedsbreve, sms, online donation, giro/bankoverførsel, MobilePay, Facebook, onlineportaler samt events og arrangementer. Se Indsamlingsnævnets liste over alle godkendte indsamlinger

Vi ved, at langt de fleste anbragte børn og udsatte unge har potentialet til at få et godt og selvstændigt voksenliv – hvis de får den rette støtte. Vi gør det bedste vi kan, men vi kan ikke gøre det alene! Hjælp os med styrke børnene og de unge – vær med til at investere i deres fremtid. Tak for din donation!

Du kan også give et fast bidrag – hver måned eller hvert år.

Udfyld venligst nedenstående felter og husk at vælg din sag

 

  • Ved oplysning af dit CPR-nummer, bliver din donation automatisk oplyst til SKAT med hensyn til fradrag.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdage må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med denne donation.

Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

DEL OS MED DIT NETVÆRK!

FÅ SKATTEFRADRAG FOR DIN DONATION

Få skattefradrag når du som privatperson giver en donation til Børnehjælpsdagen

©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.