STØT SOM PRIVAT

Testamente og arv

Vælger du at testamentere hele eller dele af din arv til Børnehjælpsdagen, så er du med til sikre vores arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark langt ud i fremtiden

Testamente og arv

Vælger du at testamentere hele eller dele af din arv til Børnehjælpsdagen, så er du med til sikre vores arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark langt ud i fremtiden
Testamenter din arv til anbragte børn og unge i Danmark - giv en gave der lever videre!

Anbragte børn er også Danmarks fremtid, og de børn har ret til samme voksenliv som alle andre børn. De skal have masser af positive oplevelser med fokus på deres kompetencer, mentale og fysiske robusthed, så de samlet set opnår et ‘stærkere jeg’.

Når man vælger at lave sit testamente, er det helt naturligt at have den nærmeste familie i tankerne. Men mange har også et stort ønske om at gøre noget ekstra. Noget ekstra der afspejler ens værdier og den sag man hele tiden har troet på. Ved at give en gave der lever videre og donere din arv eller dele af den til Børnehjælpsdagen, er du med til at give en håndsrækning og vise omsorg for landets mange anbragte børn og unge og samtidig sikre, at vores arbejde kan fortsætte ud i fremtiden.

Har du ingen efterladte, tilfalder hele din arv automatisk til staten. Med et testamente kan du tage aktivt stilling til de beslutninger, der kan være utrolig svære for dine efterladte at træffe i situationen, og ved selv at tage beslutningen er du juridisk sikker på, at din arv bliver fordelt efter dine egne ønsker.

Du kan selv vælge, hvorvidt dine penge skal gå direkte til vores arbejde eller et specifikt projekt som Drømmebanken eller Børnenes IT-fond. Uanset hvad du vælger, er dit bidrag med til at gøre en stor forskel og positiv forandring til de mange anbragte børn og unge.

Opret gratis testamente

Børnehjælpsdagen har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Dokument 24 tilbyder at oprette dit testamente gratis, når du donerer hele eller noget af din arv til os. Testamentet oprettes online ved at svare på 12-15 spørgsmål. Hvis du har brug for hjælp til oprettelsen af testamentet, vil Dokument 24 hjælpe dig gratis. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks modtage dit testamente, der er klar til underskrift.

Læs mere om, hvordan testamentet oprettes her.

VI SLIPPER FOR ARVEAFGIFTEN

Når du testamenterer din arv til Børnehjælpsdagen, betaler vi ikke nogen arveafgift til staten da vi er en hjælpeorganisation. Det betyder, at hele det beløb du tilgodeser til Børnehjælpsdagen i dit testamente, går direkte til vores arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Boafgiften er en udgift, som alle arvinger skal betale til staten, bortset fra ægtefæller. Vælger du at donere din arv til Børnehjælpsdagen med bestemmelse om, at Børnehjælpsdagen betaler boafgiften, kan du både betænke din arv til os samtidig med, at dine efterladte ikke arver mindre.

BRUG FOR RÅD ELLER VEJLEDNING?

Vil du høre mere om dine muligheder for testamentering af din arv til Børnehjælpsdagen? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi inviterer dig gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Ønsker at oprette et testamente, anbefaler vi, at du retter henvendelse til en advokat for at sikre, at dit testamente formuleres på den korrekte måde, så du samtidig sikrer dig at dine ønsker vil blive efterkommet.

VORES ARBEJDE


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.