STØT SOM VIRKSOMHED

Bliv sponsor

Bliv Børnehjælpsdagens sponsor og vær med til at skabe en positiv forandring for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Samtidig er din virksomhed med til at tage et socialt ansvar.

Bliv sponsor

Bliv Børnehjælpsdagens sponsor og vær med til at skabe en positiv forandring for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Samtidig er din virksomhed med til at tage et socialt ansvar.
Bliv sponsor for Børnehjælpsdagen og vær med at til at støtte vores arbejde for de 11.000 anbragte børn og unge i Danmark

Vores sponsorer fra erhvervslivet er en uundværlig medspiller i Børnehjælpsdagens arbejde. Ved at blive sponsor i Børnehjælpsdagen kan din virksomhed være med til at give anbragte børn og udsatte unge i Danmark redskaber til et styrket voksenliv – I er med til at investere i deres fremtid!

Jeres virksomhed får en forøget CSR-værdi, der vil blive associeret med værdier som socialt engagement, ansvarlighed og troværdighed. Det er et kæmpe konkurrenceparameter på lige fod med de traditionelle parametre, som skaber tilfredse og tilbagevendende kunder.

Din virksomhed kan støtte på mange forskellige måder – for eksempel; et fast årligt beløb til vores generelle arbejde, øremærket støtte til et projekt eller donation af produkter eller ydelser.

ET DEFINERET CSR-SAMARBEJDE

Vi er fokuseret på, at samarbejdet er til fordel for begge parter, så der er en lang række af fordele forbundet med at blive sponsor i Børnehjælpsdagen. Vi kan for eksempel tilbyde:

  • et nøje defineret samarbejde mellem din virksomhed og vores engagerede og dygtige team af projektledere, hvor vi har en tæt dialog for at sikre de bedste, fælles resultater .
  • et godt afsæt for fælles kommunikation med en af Danmarks ældste organisationer om en sag, som berører flere tusinde børn og voksne i hverdagen.
  • mulighed for at deltage i spændende aktiviteter, kampagner, events m.m.

Som sponsor i Børnehjælpsdagen vil din virksomhed mærke en utrolig fleksibilitet og nærhed. Vi er nemlig en lille og effektiv organisation med korte kommandoveje. Vi indgår samarbejdsaftaler på alle niveauer med mulighed for både korte og længerevarende projekter, produktsamarbejder, salgsaftaler m.m.

Kontakt vores sponsoransvarlige og hør mere om mulighederne for sponsorater eller andre støttemuligheder.

FÅ SKATTEFRADRAG FOR DIT SPONSORAT

Når din virksomhed giver en donation er det fradragsberettiget op til 15.600 kr. pr. år
Vidste du, at der er 13500 anbragte børn og unge i Danmark? Med et bidrag kan du være med til at investere i deres fremtid!

VIDSTE DU, AT DER ER 13.500 ANBRAGTE BØRN OG UNGE I DANMARK?


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.