STØT SOM VIRKSOMHED

Giv en donation

Din virksomheds engagement og bidrag gør det muligt for os at styrke endnu flere anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid.

Giv en donation

Din virksomheds engagement og bidrag gør det muligt for os at styrke endnu flere anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vær med til at investere i deres fremtid.
Vidste du, at der anbringes 6 børn og unge i Danmark - hver eneste dag? Med et bidrag kan du være med til at investere i deres fremtid!

Der er ingen grænse for hvor meget din virksomhed og dine medarbejdere kan støtte vores arbejde med. Alle donationer går ubeskåret til vores arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Ingen beløb er for store eller små og jeres donation kan også øremærkes til specifikke projekter.

Når din virksomhed giver en donation eller et gavebidrag, er det fradragsberettiget op til 16.300 kr. pr. år (gælder 2019), når du støtter Børnehjælpsdagen.

Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904 er godkendt af Indsamlingsnævnet til at lave indsamlinger via hjemmeside, nyhedsbreve, sms, online donation, giro/bankoverførsel, MobilePay, Facebook, onlineportaler samt events og arrangementer. Se Indsamlingsnævnets liste over alle godkendte indsamlinger

Børnehjælpsdagen har udover økonomisk støtte også en stor glæde af produktsponsorater, ekspertise eller andre særlige ydelser, som den enkelte virksomhed kan tilbyde. Blandt andet uddeler vi hvert år mere end 700 personlige julegaver ud til vores traditionsrige julefester og mere end 400 konfirmationsgaver.

UDFYLD NEDENSTÅENDE FELTER FOR AT GIVE DIT BIDRAG

 

  • Ved oplysning af CVR-nr., bliver donationen automatisk oplyst til SKAT med hensyn til fradrag.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdage må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med denne donation.

Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

FORTÆL DIT NETVÆRK OM OS

FÅ SKATTEFRADRAG FOR DIT BIDRAG TIL OS

Når din virksomhed giver en donation er det fradragsberettiget op til 15.600 kr. pr. år

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent/?access_token=1577821777.1677ed0.8d2170cebc724e8eac9b640297e8dfc7&count=9): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /home/bhd55073/public_html/wp-content/themes/wpbootstrap/footer.php on line 9
©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.