DU ER VED AT INVESTERE I ET BARNS FREMTID

STØT MED EN ENKELTDONATION - ALLE DONATIONER TÆLLER

Træk jeres bidrag fra i skat

Jeres virksomhedsdonation  er fradragsberettiget. Det maksimale fradrag i 2024 er på 18.300 kroner. I kan få fradrag for både små og store beløb.

Der er ingen minimumsgrænse, og I får dermed fradrag, selv hvis I vælger at donere et lille beløb til Børnehjælpsdagen nu, og bidrager med mere senere. 

Vi indberetter for jer, vi skal blot have oplyst jeres CVR nr. 

 skat.dk kan du læse mere om reglerne.

Skal vi være partnere?

Måske passer vores sponsorpakker eller enkeltdonationsmulighed ikke helt til jer. Har I andet I gerne vil bidrage med, eller vil I indgå i et skræddersyet samarbejde med os?

Kontakt Kommunikations- og Marketingchef, Maja S. Krogstrup på e-mail MK@BHD.DK eller tlf. 3530 9312 og hør mere om, hvordan vi kan lave et partnerskab med jeres virksomhed. 

 

Det går jeres donation til

Når I donerer til Børnehjælpsdagen, gør jeres penge en forskel fra dag ét. Vi er et lille, men dedikeret team, der arbejder benhårdt for, at hver en krone du giver til os, kommer anbragte børn og unge til gode. Vi er dagligt i kontakt med institutioner, plejefamilier og børnene i hele landet – og mange af dem ender vi med at kende og følge fra de er helt små, til de står på egne ben.

Vores fineste opgave er at give anbragte børn de samme muligheder som børn, der bor hjemme hos mor og far. Gennem en lang række tilbud og indsatser styrker vi deres sociale og personlige kompetencer som giver dem et ”stærkere jeg” og bedre forudsætninger for et godt barneliv og et velfungerende voksenliv.

Bliv Erhvervssponsor

Hos Børnehjælpsdagen arbejder vi året rundt for at styrke anbragte børn og unge . Det har vi brug for jeres hjælp til. Ved at blive virksomhedssponsor giver I endnu flere børn og unge gode børneliv og en lys fremtid.

Ansatte fra Aon Denmark samlet for at opfylde anbragte børns drømme

Virksomhedsaktiviteter

Vil I prøve en anderledes teambuilding-dag?
Med vores drømmedage får I virkelig mulighed for at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark, ved at opfylde deres største drømme – og vi sætter jeres problemløsningsevner og kreativitet på prøve.

PARTNERE OG SPONSORER

Børnehjælpsdagen arbejder vi hver dag for at styrke børn og unge i udsatte positioner. Til det har vi brug for opbakning og støtte fra virksomheder som jeres. Vi er meget taknemmelige for hver og en af vores sponsorer.


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.