Du er ved at gøre en forskel for et barns liv

Din støtte styrker anbragte børn

boernehjaelpsdagens-julefest-aarhus-kramme-bamse-foto-jakob-mark

Det kan være en barsk start på livet, når man ikke kan bo hjemme hos sin mor og far. Derfor har anbragte børn og unge ofte brug for ekstra støtte og omsorg. Når du støtter os, er du med til at give børnene redskaber og positive oplevelser, de kan trække styrke fra resten af deres liv.

Arv og testamente

Har du taget stilling til, hvem der skal arve fra dig? Når du betænker Børnehjælpsdagen i dit testamente, kan du gøre en mindeværdig forskel for anbragte børn og unge langt ind i fremtiden. Vi er med i Det Gode Testamente og kan hjælpe dig til en god proces.

Vores arbejde

Læs om vores arbejde og alle vores indsatser. Fra camps til styrkedage, opfyldelse af drømme, familie-dage og fællesskabstræf. Vi arbejder for at styrke anbragte børns personlige og sociale kompetencer, så de får bedre forudsætninger for et godt børneliv.

Erhvervssponsor

Skal din virksomhed være med til at styrke Danmarks sejeste børn og unge? Når du støtter Børnehjælpsdagen, så støtter du nemlig vores arbejde for netop den 1% børn og unge,
der er anbragt i Danmark.

Det går dine penge til

Når du donerer til Børnehjælpsdagen, gør dine penge en forskel fra dag ét. Vi er et lille, men dedikeret team, der arbejder benhårdt for, at hver en krone du giver til os, kommer anbragte børn og unge til gode. Vi er dagligt i kontakt med institutioner, plejefamilier og børnene i hele landet – og mange af dem ender vi med at kende og følge fra de er helt små, til de står på egne ben.

Vores fineste opgave er at give anbragte børn de samme muligheder som børn, der bor hjemme hos mor og far. Gennem en lang række tilbud og indsatser styrker vi deres sociale og personlige kompetencer som giver dem et ”stærkere jeg” og bedre forudsætninger for et godt barneliv og et velfungerende voksenliv.

 


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.