Fonde og Legater

Gør en forskel for anbragte i Danmark

I vores arbejde er vi dybt afhængige af den støtte, som vi modtager fra fonde og legater. Det er en hjørnesten i vores 120 års lange historie, at private fonde støtter og bakker op om Børnehjælpsdagen. Vi arbejder nemlig hver eneste dag for at hjælpe Danmarks 13.500 anbragte børn og unge. Det er vores fineste opgave at give dem de samme muligheder, som andre børn.

Gennem vores tilbud og indsatser styrker vi anbragte børns sociale og personlige kompetencer, som giver dem bedre forudsætninger for et godt børneliv og bedre muligheder for fremtiden. Vi samarbejder både med fonde om faste aktiviteter til fordel for vores målgruppe og om større metode- og udviklingsprojekter.

I kan læse meget mere om alle vores indsatser her:

Støt som Fond

Repræsenterer du en fond, der er interesseret i at støtte os? Kontakt:

Sofie Hugo

Direktør

E-mail: sh@bhd.dk

Tlf: +45 3530 9301 eller +45 2636 1500

STØT BØRNENE

Hos Børnehjælpsdagen arbejder vi året rundt for Danmarks mest udsatte børn. Når du er anbragt, har du nemlig ikke de samme muligheder hos andre børn – men det gør vi alt hvad vi kan for at lave om på. Din støtte kan ændre et barns liv.

Vores arbejde

Læs om vores arbejde og alle vores indsatser. Fra camps til styrkedage, opfyldelse af drømme, familie-dage og fællesskabstræf. Vi arbejder for at styrke anbragte børns personlige og sociale kompetencer, så de får bedre forudsætninger for et godt børneliv.

Bliv erhvervssponsor

Hos Børnehjælpsdagen arbejder vi året rundt for at styrke anbragte børn og unge. Det har vi brug for jeres hjælp til. Ved at blive virksomhedssponsor giver I endnu flere børn og unge gode børneliv og en lys fremtid.


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.