Bliv frivillig

De frivillige er en vigtig og værdsat ressource i Børnehjælpsdagen. Bliv en del af vores fantastiske team - og vær med til at gøre en forskel for anbragte børn i Danmark

Bliv frivillig

De frivillige er en vigtig og værdsat ressource i Børnehjælpsdagen. Bliv en del af vores fantastiske team - og vær med til at gøre en forskel for anbragte børn i Danmark
Bliv frivillig hos Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen har rigtig mange frivillige, der hjælper til med praktiske opgaver eller er med til at afvikle vores tilbud for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vi har et frivillig team med base i København.

De frivillige er en vigtig og værdsat ressource i Børnehjælpsdagen. Arbejdskraften betyder, at vi kan holde vores omkostninger til administration på et minimum. Samtidig er deres indsats, nærvær og entusiasme uvurderlig i forhold til at styrke relationen til børnene og de unge.

Som organisation giver vi naturligvis ‘noget igen’. De frivillige får styrket deres faglige og personlige kompetencer i et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor vi også lægger vægt på det sociale samvær.

Vær med og bliv frivillig

Vi søger løbende nye frivillige til vores team. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis du ønsker at støtte en meningsfuld og konkret sag, hvor virkningen af din indsats er tæt på. Her er eksempler på nogle af de opgaver, som du kan bidrage til:

  • hjælpe til og deltage i vores projekter, f.eks. EMPOWER4U, sommerfester og julefester
  • hjælpe til og deltage i vores lejre og camps, som vi afholder flere gange årligt
  • hjælpe til og deltage i vores en-dags-arrangementer, som vi afholder løbende
  • hjælpe til med at pakke julegaver og konfirmationsgaver
  • hjælpe til med administrativt arbejde,  f.eks. i forbindelse med Børnenes IT-Fond og Drømmebanken

Video: frivillige fortæller

Mød de frivillige


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.